.

Раница за лаптоп Случва Тим, Женски раница за пътуване, Работно раница Раница за медицински сестри, Раница за учители, Раница за носене (7651-GB)

Раница за лаптоп Случва Тим, Женски раница за пътуване, Работно раница Раница за медицински сестри, Раница за учители, Раница за носене (7651-GB)

BGN 22.19

Наличност
На склад

Всичко, от кошарите до ключове, от таблета до слушалки, от смартфони до захранване, кабели, до .Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Добри пътни чанти за жени / мъже.ТОЗИ ПРЕДМЕТ НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ. 【Голяма дупка в стил докторска чанта】 Тази чанта има множество външни джобове с бърз достъп и лесен голяма дупка в стил докторска чанта, която позволява лесно да се види какво има вътре, и улеснява опаковане и разопаковане, и в нея има жак за слушалки / кабел, който ви позволява лесно да зарежда смартфон или слушане на музика в движение. всичко си има своето място.Ние се стремим да произвеждат висококачествени продукти, съответстващи на изискванията на най-високите международни стандарти, осигуряване на пълна безопасност на вашите продукти и добро обслужване, което ние се ангажираме да предоставим на клиентите си. 【Амортизационен ремъци и накладки отзад осигуряват максимален комфорт】Амортизационен презрамки този компютърен раницата и дебела подплата отзад помагат за облекчаване на натоварването при пълно натоварване, чанти. "Регулируем" ръкав може здраво "приключи" лаптоп за всякакъв размер по-малко от 15,6 инча и много добре го предпазите от "рок и инсулти", в други компютърни чанти такава функция не ще. Тази чанта за лаптоп в стила на раницата е здрав водоустойчив външен вид, в нейния най-голям отделение разполага с добре препълнен, регулируем по дълбочина и ширина ръкав, в който могат да се поберат лаптопи с различен размер до 15,6 инча.

Опции за продукта