.

Канделябр Led крушка E14 3 W RGB Led Лампа С Дистанционно Управление с Променящ се Цвят, Свещ, електрическата Крушка, RGB Сценична лампа за Дискотеки, партита, за дома бара, п?

Канделябр Led крушка E14 3 W RGB Led Лампа С Дистанционно Управление с Променящ се Цвят, Свещ, електрическата Крушка, RGB Сценична лампа за Дискотеки, партита, за дома бара, партита, KTV, Осветление за настроението,

BGN 1.33

Наличност
На склад

Цветен режим : 16 вида на промяна от един цвят, семицветный наклон, семицветный преход, трицветна наклон, трицветна преход, може да се създаде специална атмосфераЦветен led лампа candel, широко използван за сцена, пъб, бар, KTV, партита, архитектурен балната зала зали, коридори, тоалетни, коридори, бар, кафене и т.【Цветен режим】 16 вида на промяна от един цвят, семицветный наклон, семицветный скок, трицветна наклон, трицветна скок, може да се създаде специална атмосфера. Забележка : за продукти RGB не трябва да изтеглите приложение, продуктът се използва директно. 【ЛАМПА С ВЪЗМОЖНОСТ за РЕГУЛИРАНЕ ЦВЯТ】Дипломиране и скорост на скачане могат да се регулират, както и лесна за управление. 【СПЕСТЕТЕ пари по-ДЪЛГО】 Нашите led лампи RGB се отличават с висока ефективност, дълъг живот на услуги, висока светлоотдаване, че може да ви спести много пари. 【ЛЕСНА употреба】 Лесно управление, инфрачервено дистанционно управление може да управлява множество прожектори. Светлината на свещите RGB има 16 вида промяна от един цвят, седем цветови преливки, седем цветови преходи, три цветови наклон, три цветови преход, може да се създаде специална атмосфера.Може да се управлява с помощта на дистанционно управление.Може да се управлява с помощта на дистанционно управление.Подходящ за коридори, тоалетни, коридори на хотели, барове, кафенета и т. 【СИГУРНОСТ】 Нашите led лампи-свещници са произведени в съответствие с строжайшими препоръки за осигуряване на качество и в пълно съответствие с всички приложими стандарти за безопасност и материали.

Опции за продукта

Lamp holder:
E14