.

Тактически нашийник за кучета с въздушна етикет, Нашийник за кучета FEEYAR Heavy Duty Air Tag [Дебел и по-широк], Военен нашийник за кучета с притежателя на AirTag Apple и дръжка, Рег?

Тактически нашийник за кучета с въздушна етикет, Нашийник за кучета FEEYAR Heavy Duty Air Tag [Дебел и по-широк], Военен нашийник за кучета с притежателя на AirTag Apple и дръжка, Регулируема яка за кучета с GPS за

BGN 1.33

Наличност
На склад

M – Дължина 15-18,5 инча (38-47 см), ширина 1,5 инча (3,8 cm) S–Дължина 12-15 см (31-38 см), ширина на 1 инч (2,5 см).Ако търсите здрав нашийник за кучета с въздушна маркирани с този нашийник - мъдър избор.Той е оборудван с вграден държач Air Tag, който е съвместим с Air Tags и ефективно предотвратява загубата на Air Tag или гризане.Ако търсите здрав нашийник за кучета с въздушна маркирани с този нашийник - мъдър избор. 3 : Материали от военен клас, правят този нашийник е изключително здрав.Титуляр Air Tag много здрав и водоустойчив, което позволява лесно да се определи местоположението на вашето куче.Мека подплата няма да навреди на козината на вашето куче при продължително носене.Той може бързо высвободиться в извънредни ситуации, като се гарантира сигурност на вашето куче.Пратката съдържа : 1 * Нашийник за кучета с въздушна етикет Apple, 2 * ленти velcro (въздушна етикета в комплекта не са включени).Ръчно пране използвайте мек почистващ препарат, вода и мека четка или гъба, за да изтрие петното, след това положи, за да изсъхне, и ще имате почти нов нашийник за кучета Air Tag!.Подплата от мека дишаща подплата осигурява удобен престой, който няма да навреди на козината на вашето куче. [Нашийник с въздушна биркой за големи кучета] Нашийник с въздушна биркой FEEYAR е специално разработен за кучета средни и големи размери.Подплата от мека дишаща подплата осигурява удобен престой, който няма да навреди на козината на вашето куче. Моля, проверете таблицата с размерите, преди да купите, измерете врата на вашето куче и се оставя междина на 2 пръста, за да получите удобен и подходящ размер за вашето куче. [Материал на премиум] Нашийник Apple Air Tag е направен от найлон 1000 D с катарама от сплав с много здрава и устойчива на износване. [Всичко е под контрол] Нашийник за кучета Air Tag идва с по-голяма дръжка за управление, която ще ви помогне бързо да контролира кучето си. Моля, мярка на врата на вашето куче, преди да поръчате. [Двойна сигурност] Нашийник за кучета с притежателя на Air Tag оборудван с велкро и быстроразъемной метална катарама, която лесно се облича и да стреля, му е трудно да се съборят.Препоръки за грижи : .Този нашийник за кучета Apple Air Tag идеален за активни кучета.Той може бързо высвободиться в извънредни ситуации, като се гарантира сигурност на вашето куче.Силно се препоръчва на любителите на военната и полицейска техника. [Двойна сигурност] Нашийник за кучета с притежателя на Air Tag оборудван с велкро и быстроразъемной метална катарама, която лесно се облича и да стреля, му е трудно да се съборят. [Всичко е под контрол] Нашийник за кучета Air Tag идва с по-голяма дръжка за управление, която ще ви помогне бързо да контролира кучето си.

Опции за продукта