.

64 бр./компл. Триъгълници Стенен Декор Стикер Твърди Кухи Племенни Триъгълници Модел Етикети Vinyl Детска Стая Стикер На стената в Спалнята AM162 (черен)

64 бр./компл. Триъгълници Стенен Декор Стикер Твърди Кухи Племенни Триъгълници Модел Етикети Vinyl Детска Стая Стикер На стената в Спалнята AM162 (черен)

BGN 3.96

Наличност
На склад

5Това е цифров пример за демонстрация. Нашите стикери ще се придържаме към почти всяка гладка повърхност, такива като стена, стъкло, пластмаса, дърво и т. Стикер за стена, известен също като стенен декор, стикер за стена, стенни татуировка, е здрав и икономичен начин за декорация на вашия дом, ако не ви харесва, можете да я премахнете по всяко време и закупуване на нова, стикери за украса на стените са много подходящи за бебета, за деца, за юноши, за момичета, детски и за всички възрастни, имаме стикер за декор спални, стикер за декор хол, стикер за украса на офис, стикер за декор на кухня и етикети за деца, всички видове стенни декорация, които можете да намерите в нашия магазин! 2. Цвят прозорец винетка може леко да се различават от цветовете на екрана на вашия компютър. Ние използваме висококачествен матиран винил, който след нанасяне върху стената прилича на боя и не са токсични за защита на околната среда.Така че, когато вие ще го записвам, да подготвят всички инструменти и приемайте най-големите пациенти.Това е цифров пример за демонстрация.Ефектът, на който можете да се придържате към по своя собствена идея, триъгълници могат да разнообразиться множество модели. Изображението може да не отразява истинския размер.Стикер с триъгълници за украса на дома не е токсична, защита на околната среда, водоустойчив, издигнат, не причинява вреда на наклеенной повърхността.Фон ще стена или повърхност, по която можете да нанесете един стикер.Стикер във формата на триъгълници лесно се отстранява, но не подлежи на повторно използване.

Опции за продукта