.

Ножици за бродерия ENDAN Набор от Прецизни Ножици за детайли С Остри, Тънки съвети | За рязане на хартия, Scrapbooking, Шиене, Бродерия | Неръждаема стомана | Защитен калъф (Цв?

Ножици за бродерия ENDAN Набор от Прецизни Ножици за детайли С Остри, Тънки съвети | За рязане на хартия, Scrapbooking, Шиене, Бродерия | Неръждаема стомана | Защитен калъф (Цвят: Червен)

BGN 3.90

Наличност
На склад

Материал на стоката : PP, фибростъкло, неръждаема стальцвет на продукта : черен, зеленыйразмер на опаковката : H159 XW78 ◆ Малки, компактни и преносими - тези много точни ножици за подробности може лесно да се постави в чантата си, и други инструменти за хоби собствените си ръце, или дори в кухнята за бързи и лесни за достъп.Отличен за обща употреба, например за рязане на хартия, картонени картички, тънък картон, лепенката, снимки, лека тъкан, лека лента, среден, пластмаса, стиропор, дъски за плакати, фолио, груб конопен плат, платно, лента, занаяти, а също така и за ежедневието на опаковки за храни и аутопсия кутии.5 × w65 × D11 мм (с капака). ◆ Универсален комплект ножици за информация - в комплекта е включена 1 чифт ножици. ◆ Много подходящ за рязане на хартия, scrapbooking и цялостната работа с малки детайли. ◆ Малки, компактни и преносими - тези много точни ножици за подробности може лесно да се постави в чантата си, и други инструменти за хоби собствените си ръце, или дори в кухнята за бързи и лесни за достъп. ◆ Прецизна неръждаема стомана-Нашите малки ножици изработени от тежка рамка от стоманена конструкция, устойчива на ръжда, корозия и да имат дълготрайна здравина и еластичност. ◆ Много подходящ за рязане на хартия, scrapbooking и цялостната работа с малки детайли.

Опции за продукта