.

MALEWOLF е Съвместим с Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Чанта-портфейл с държач за карти, калъф-награда от естествена кожа с панти капак, RFID-Принудителна държач, Магнитен калъф за телефо?

MALEWOLF е Съвместим с Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Чанта-портфейл с държач за карти, калъф-награда от естествена кожа с панти капак, RFID-Принудителна държач, Магнитен калъф за телефон Galaxy S22 Ultra (черен)

BGN 17.06

Наличност
На склад

Той е много канава и на пипане е много удобен 【Висококачествени материали】 Калъф MALEWOLF Samsung Galaxy S22 Ultra е изработена от висококачествена външна естествена кожа и вътрешно меко TPU, който е мек и лесно деформиран. 【Задоволителен услуги】 Нашата цел е да направи пазаруването приятно за вас.При възникване на някакви проблеми с качеството, вие сте свободни да се свържете с нас и да получите безплатна замяна или връщане на парите.Който е изработен от естествена кожа с мека противоударной кант и предпазва вашия телефон от падане и удар.Калъф galaxy S22 Ultra durable, вътрешна обвивка от TPU здраво прикрепена към външната портфейла и не може да бъде отстранен. Функция поставка за крака ще ви осигури по-голямо удобство при гледане на филми под различни ъгли.Магнитен клапан осигурява безопасността на вашите неща. Това позволява да се зарежда, без да махате калъф. 【Многофункционален дизайн】 1. (Забележка : S pen в комплекта не са включени). Калъф Galaxy S22 Ultra Flip case оборудван с чанта за пари и 3 слота за карти за съхранение на вашите карти и малка сума пари.【Е съвместим с】 е Съвместим само със Samsung Galaxy S22 ultra (6,8 инча), не е подходяща за Galaxy S22 (6,1 инча) или S22 + (6,6 инча) или на други телефони. 【Цялостна защита】 Слотове за карти, разработени с използване на технологията RFID-екраниране, която може да блокира RFID сигнали и защитават личната информация от нерегламентиран скенери.

Опции за продукта