.

MEMAXELUS Чанта-портфейл за Nokia XR20, Калъф за вашия телефон Nokia XR20 със стойка, Слот за карти, Флип калъф с релефно под формата на пеперуда, Удароустойчив калъф от Изкуствен?

MEMAXELUS Чанта-портфейл за Nokia XR20, Калъф за вашия телефон Nokia XR20 със стойка, Слот за карти, Флип калъф с релефно под формата на пеперуда, Удароустойчив калъф от Изкуствена кожа Премиум-клас за Nokia XR20, Пеперуда,

BGN 5.00

Наличност
На склад

2Функция за стойка : освободете ръцете си за по-ефективна работа.Гаранция MEMAXELUS на 6 месеца? : Нашите седалките, изчислени за по-дълъг срок на служба, така че към всеки чехлу за телефон MEMAXELUS wallet е приложен 6-месечна гаранция и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Перлено бял фигура пеперуди симпатичен за ежедневието.Характеристики и функционалност : . Моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите. силен магнит остава затворена, за да гарантира сигурността на вашите неща.Уникален дизайн, точно деколтета за лесен достъп до всички портове, бутони, камери и говорители.Поддръжка на поставка за крака? : Тази функция предоставя удобен за гледане на видео, четене и от време на лицето.Калъф с релефно под формата на пеперуда : дизайн във формата на пеперуда прави телефона си по-привлекателен и осигурява отлична двухслойную защита за вашия телефон.Отделения за карти и отделение за брой : портфейл и калъф в един стил го правят добър спътник в ежедневието и бизнес пътуване.Здрава вътрешна обвивка от меко TPU с амортизирующим ръба, защищающим от падане и удар.Той е специално подходящ за момичета, жени, деца.Каишка за китката : Малък каишка за китката е много удобен, когато имате повече няма ръце за носене на телефона.Гладка и здрава кожа, която предпазва от увреждане от прах, мръсотия и драскотини, прави вашия телефон ярка и красива през цялото време.

Опции за продукта