.

HUFEEOH Лепило Куки за Кърпи за ръце, Лепкава Стена Куки Душ Куки за Окачване на Кърпи, Ключове, Портфейли, Шапки, Алуминиев Държач за Кърпи Вратите Куки за дрехи, Закача

HUFEEOH Лепило Куки за Кърпи за ръце, Лепкава Стена Куки Душ Куки за Окачване на Кърпи, Ключове, Портфейли, Шапки, Алуминиев Държач за Кърпи Вратите Куки за дрехи, Закачалки - Стенен (Сребрист)

BGN 7.36

Наличност
На склад

【УДОБНА НАСТРОЙКА】 Просто почистете стената, повдигна защитното фолио от обратната страна на куката, залепете и натиснете я в правилното положениеНе подходящи : белосаните стени, груби бетонни стени, тухлени стени, тапети.Свалям защитен филм, не докосвайте с лепило повърхност на пръстите на краката.Куки за багаж в кухнята и в банята може да се използва за съхранение на леки предмети, като топки за баня, хавлиени кърпи, парцали, кухненски принадлежности и празнични гирлянди. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Куки може стик гладки повърхности като мрамор, стъкло, керамика, врати на хладилници, шкафове, огледала и други гладки и твърди повърхности. 【Товароподемност】 Уникален дизайн, гъвкаво използване, лесен сваляне на 10 килограма, без натиск, не се препоръчва назначени тежки, скъпи и чупливи изделия.Не се препоръчва стик измазана стена, на стена от вар, гипс и фактурные тапети, иначе куки ще паднат или да навредят на вашите стени. 【Добър ПОМОЩНИК за съхранение на】 на него може да се мотае, предмети от бита, както и празници и сезонни декорации. 【Товароподемност】 Уникален дизайн, гъвкаво използване, лесен сваляне на 10 килограма, без натиск, не се препоръчва назначени тежки, скъпи и чупливи изделия.Заоблени ръбове, гладко и шийн finish ръб, не режат ръце, използвайте уверено.Залепете и натиснете към стената за няколко секунди.Компетентно използвайте пространство по стените, за по-лесно решаване на проблема загроможденных помещения, идеален за бани, кухни, спални и офиси.Изпълнен в минималистичен стил, той може да е идеално се комбинира с друг модерен интериор за дома.Почистете стената и я държи суха. 【УДОБНА НАСТРОЙКА】 Просто почистете стената, повдигна защитното фолио от обратната страна на куката, залепете и натиснете я в правилното положение. 【Добър ПОМОЩНИК за съхранение на】 на него може да се мотае, предмети от бита, както и празници и сезонни декорации.Не се мотае тежки, скъпи и чупливи изделия. 【МАТЕРИАЛ】 на Куката за кърпи, изработени от висококачествени космически алуминий, който е водоустойчив, не е податлив на корозия, износостойким, му е лесно промиване на боя и той има по-дълъг живот.

Опции за продукта