.

CANIGHT 18 бр., Празнични Аксесоари за коса Принцеса с Пайети, Хелоуин, Cosplay, Градиентное Детско парти За Момичета, Сувенири, Удължител, Открита Шнола, Детска, за Русалки, ?

CANIGHT 18 бр., Празнични Аксесоари за коса Принцеса с Пайети, Хелоуин, Cosplay, Градиентное Детско парти За Момичета, Сувенири, Удължител, Открита Шнола, Детска, за Русалки, Детска Цветен

BGN 15.85

Наличност
На склад

по-ярък стил за себе си съдържат лилаво прическа, розово и зелено прическа, синьо и розово-червен прическа-Оборудван заколкой за коса, която много лесно фиксиране на косата, не повреждането им.Щипки за коса Rainbow Princess : Оборудвани заколкой за коса, която много лесно фиксиране на косата, не повреждането им. по-ярък стил за себе си.Пратката включва 3 х главата убора Особености-Материал : синтетични влакна - един Нов и модерен дизайн ще ви отведе на една страна. шнола за перука с единорогом ще Създаде приятна и интересна атмосфера на официално парти.Детска шнола за коса : ще ви даде ярък стил в страната и ще даде ново усещане за празник.Аксесоари за коса с единорогом за момичета : Изработени са от висококачествен материал за трайно и дългосрочно използване.Детска шнола за коса : ще ви даде ярък стил в страната и ще даде ново усещане за празник.Шнола за перука с единорогом : след пускането си, за да се присъединят към партито, може лесно да се привлече вниманието на гостите.Подходящ е за Хелоуин, маскарадной партита, cosplay, или всякакви други случаи.Шнола за коса : идеален за деца. -Размер : около 31.Шнола за коса : идеален за деца.Шнола за перука с единорогом : след пускането си, за да се присъединят към партито, може лесно да се привлече вниманието на гостите. - идеален забавен аксесоар за коса за селското стопанство на Halloween, коледно парти, презентация, маскарадной партита, костюмированного бала и т.

Опции за продукта