.

FOMIYES 3 бр., Шапки за коса, за жени, Шапка за душ за Жени, Шапка Шампоан за Пътуване, Шапка за душ, Женска Шапка за душ, Женска Салонная Шапчица, Салонная шапка за коса, Ша?

FOMIYES 3 бр., Шапки за коса, за жени, Шапка за душ за Жени, Шапка Шампоан за Пътуване, Шапка за душ, Женска Шапка за душ, Женска Салонная Шапчица, Салонная шапка за коса, Шапка за душ, Регулируем Шапка за плуване,

BGN 4.52

Наличност
На склад

- Широко приложение : Подходящ за къпане, готвене и СПА, за да защитите косата по време на душ или вратовръзка коса, грим, почистване на лицето и т шапчица за баня с принтом Идеален за вземане на душ, готвене и СПА. - Цвят : розово, сиво, каки еластичната шапка за душ. - Размер : 17x17x1,2 см Дизайн на еднорога.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока, памучен шапка за плуване., шапка шампоан за пътуване.Описание на продукта Покритие за коса за душата ефективно предпазва косата от намокания в душата.ШАПКИ ЗА душ - Широко приложение : Идеални за вземане на душ, готвене и СПА, поставени на косата по време на душ или връзват косата при нанасянето на грим, почистване на лицето.Дизайн на еднорога е привлекателна за шапки за плуване с принтом за момичета. - Произведен от futon материал за трайно и устойчиво използване.Шапчица за БАНЯ за ЖЕНИ, еластична шапка за ДУШ, двупластова шапчица за БАНЯ, шапка за душ, множество шапка за ДУШ за ЖЕНИ-тя може да се почисти косата по време на душ или обвързването им с грим, почистване на лицето., Дамски салонная шапчица. шапка за душ с принтом от futon материал за трайно и устойчиво използване.Шапки за душ с еластична лента, подходящи за различна обиколката на главата, един размер подходящ за повечето хора.ШАПКИ за коса за къпане - Широко приложение : подходящ за къпане, готвене и СПА процедури, можете да оформите косата си в банята или създават в процеса на грим, почистване на лицето,.

Опции за продукта