.

Tremdwoto Детски лека нощ с Динозавром за стая, Мили Деца, Променящи Цвета, Нощни осветителни Тела за Деца и Интериор на Стаята за Момчета, Силикон, Лампа за Детска Спалн?

Tremdwoto Детски лека нощ с Динозавром за стая, Мили Деца, Променящи Цвета, Нощни осветителни Тела за Деца и Интериор на Стаята за Момчета, Силикон, Лампа за Детска Спалня

BGN 3.00

Наличност
На склад

10Широко се прилага и при нощното хранене, смяна на памперси, укладывании да спи през нощта, без да дразни очите светлина. 【Грижа за очите】 Светлина е мека и топла, да има дете, да се отървем от страха от тъмното, потънал в дълбок сладък сън. 【Следпродажбено обслужване】 Tremdwoto напълно се доверява на този ночнику от захранването от батерията, безусловно обещава политика за връщане в рамките на 90 дни и замяна при проблеми с качеството в рамките на 12 месеца. Докоснете Управление : леко погладьте лека нощ, и той поменяет цвят на друг. 10 часа : 10-часов придружител, който ще осигури сигурен и сладък сън на вашето дете. Меко докосване : Той е изработен от мек силиконов материал, мек на допир, гъвкави и лесно да се прекъсне.Нашата нощна светлина с динозавром има режим на дишане с 7 смените цветове, и ако желаете определен цвят по време на режима на дишане, и вие можете да натиснете, за да изберете, когато той ще покаже желания от вас цвят. USB акумулаторна батерия : в долната част има USB порт и може да работи в продължение на дълго време след пълно зареждане. Не съдържа BPA : Нашият лека нощ не съдържа BPA и сигурен.【Сигурност】 Потвърдена CE и FCC, не съдържа BPA, нощна светлина за котки е изработен от мек моющегося силикон, без твърди ъгли и ръбове, на пипане прилича на детска кожата, лесно се сприятеляват с детето. Преносим : ниско тегло и мекота позволяват да го вземе със себе си навсякъде. Мека светлина : Светлината е мек и топъл, няма да навреди на очите ви и ще създаде приятна нощна обстановка. 【Смислен подарък】 Сувенир, който дава свидетелство за момента даренията на този нощни лампи, позволява на децата, на любителите на котки и приятели, споделяне на топли подаръци за рожден ден, Коледа и други празници, получи подкрепа, за да растат, да се насърчават приятелството.Винаги следете за това, да се купуват са приятни и предизвиква у вас усмивка.

Опции за продукта