.

Кутия за съхранение на Бижута Штабелируемые Тави За демонстрация на Бижута 12 Мрежи Пръстени, Обеци, Гривна Органайзер Кутия За Съхранение на Бижута, Кутии, Предназ?

Кутия за съхранение на Бижута Штабелируемые Тави За демонстрация на Бижута 12 Мрежи Пръстени, Обеци, Гривна Органайзер Кутия За Съхранение на Бижута, Кутии, Предназначени за Жени на Сигурни и Трайни / Черен / 35 * 24*

BGN 0.67

Наличност
На склад

н Валентин и Коледа.Пратката включва 1 * Органайзер за бижута изделий1 * Органайзер за бижута изделий100% Задоволително обслужване и гаранция, че Поема отговорност за качеството. Великолепен подарък : благодарение на елегантния външен вид и удобен дизайн, този органайзер за бижута ще се превърне в прекрасен подарък за момичета и жени за рожден Ден, Св.Идеален за всеки дом, който е необходим удобен начин за съхранение на бижута.Не поцарапает украса, така че те да Останат Готови да проявяват в залата.Също така е идеален за витрина пред магазина.Отличен за демонстрация на бижута на столешницах и Витрините на магазините.Прост и компактен дизайн, с елегантен външен вид може да се използва за колективно съхранение. Гъвкавост : поставка за демонстрация на бижута е отличен за лична употреба у дома и е подходящ за търговска употреба в магазините.) По време на пътуване. Валентин и Коледа. Гъвкавост : поставка за демонстрация на бижута е отличен за лична употреба у дома и е подходящ за търговска употреба в магазините.Всеки път, когато трябва да носят аксесоари, просто трябва да дръпнете на висящ органайзер за бижута, всички те ще бъдат имате в предвид.Прост и компактен дизайн, с елегантен външен вид може да се използва за колективно съхранение.Лек, портативен помощник за съхранение при пътуване, Отличен дизайн, оформление, атрактивен външен вид, проста структура и изящна изработка производство.Позволява назначени гривни или колиета и дори големи обеци-халки.

Опции за продукта