.

Изложба на ДОМАШНИ Любимци 10 бр./Опаковане. Нашийник за Малки Кучета С Цветя, Аксесоари за Средни Кученца, Яки Котки, Свързани Панделки, Висулки за Момичета и Момчет?

Изложба на ДОМАШНИ Любимци 10 бр./Опаковане. Нашийник за Малки Кучета С Цветя, Аксесоари за Средни Кученца, Яки Котки, Свързани Панделки, Висулки за Момичета и Момчета, Заек, Алпака, Овце, Селскостопански Животни

BGN 38.65

Наличност
На склад

? Украса за яката идеално за малки кучета със средни размери, кученца, котки, котета, зайци, свине, алпака, овце и така нататъкУкраса за яката са идеални за малки кучета със средни размери, кученца, котки, котета, зайци, свине, алпака, овце и така нататък.Подходящ е за всякакви поводи : ежедневната работа, тичане, празник, коледни партита за Хелоуин, сватба, рожден ден и подпори за фотография.?Полезни и хипоалергенни материали от прежда : всички яки flowers са изработени от здрави, действително нетоксичен и низкоаллергенного материал и не нанасят на вашия домашен любимец дискомфорт.Различните цветове имат различен стил, което ще даде на вашата сладка котка или куче друг визуален вид, и те ще направят вашия домашен любимец стилни и красиви.Мисля, че това ще ти е много красива.Цветята също са полезни за момичета, дами и сватбена декорация. Забележка : в опаковка само 10 цвята, без яки.Задната страна на цветя е еластична дъвка, която можете да украсите много яка стандартен размер (обикновено с ширина 15-35 mm).Мисля, че това ще ти е много красива. Нашийник за малки кучета с цветя, аксесоари за средни кученца, яки котки, лъкове-стойки, закачалки за момичета и момчета, заек, Алпака, овце, селскостопански животни, здрави и хипоалергенни материали от прежда, не се нанасят дискомфорт на вашите домашни любимци.Те са подходящи, както за момичета, така и за момче. ?Забележка : В опаковка само 10 цвята, без яка.Различните цветове имат различен стил, което ще даде на вашата сладка котка или куче друг визуален вид, и те ще направят вашия домашен любимец стилни и красиви.Например, може да се постави на моминско главоболие превръзка. ?Цветя и полезни за момичета, дами и сватбена декорация.Булката и приятелка на булката могат да се носят го на пръстите на сватбеното парти.Може да го напусне по всяко позиция яка, и го е лесно да се носят или да се оттегли.Мисля, че това ще ти е много красива.Чудесен подарък за рожден ден и сватба. ?Размер на цветята е около 3,4 инча.Чудесен подарък за рожден ден и сватба. ?Цветя и полезни за момичета, дами и сватбена декорация.Различните цветове имат различен стил, което ще даде на вашата сладка котка или куче друг визуален вид, и те ще направят вашия домашен любимец стилни и красиви.Отличен за собствениците на домашни любимци, зоогрумеров и магазини.Вие ще получите 10 различни цвята : бяло, розово, розово-синьо, жълто, червено, зелено, оранжево, лавандула и кралско синьо.Булката и приятелка на булката могат да се носят го на пръстите на сватбеното парти.Вие ще получите 10 различни цвята : бяло, розово, розово-синьо, жълто, червено, зелено, оранжево, лавандула и кралско синьо.Булката и приятелка на булката могат да се носят го на пръстите на сватбеното парти.Изложба на домашни любимци 10 бр.

Опции за продукта