.

Преносима Чанта За Домашни Любимци, Раници За Носене на Домашни Любимци Мека Странична Чанта За Пренасяне на Домашни Любимци, Одобрен Авиокомпания Многофункциона?

Преносима Чанта За Домашни Любимци, Раници За Носене на Домашни Любимци Мека Странична Чанта За Пренасяне на Домашни Любимци, Одобрен Авиокомпания Многофункционална Раница За Домашни Любимци с Дишаща Мрежа, Сгъваема

BGN 16.21

Наличност
На склад

Можете също да използвате този портативен дишаща походный раница за домашни любимци, за да си вземете домашен любимец, вземете вана, да отида в болница и супермаркет, разходка по магазините Този мек раница-переноске за домашни любимци се използва голяма площ вкара тъкан, което прави чанта за домашни любимци по-дишаща.Този портативен дишаща походный раница за домашни любимци може да се сгъва, което го прави удобен за съхранение. Дебели колани за преносим многофункционални чанти-пренасяне на домашни животни могат да се натиска с вашия раницата си, за да се чувствате по-комфортно.Уникален дизайн : В този мек раница-переноске за домашни любимци се използва голяма площ вкара тъкан, което прави чанта за домашни любимци по-дишаща. Размер : Размер пренасяне за домашни любимци, одобрен от авиокомпанията, е 49 см * 14 см.Материал : Тези сгъваеми раници-пренасяне за домашни любимци са изработени от платното и окото.Доставка и обслужване Ние ще доставим переносную чанта за домашни любимци в рамките на 7-20 календарни дни след тяхното закупуване.Дизайн на джоба отстрани тази преносима чанта за домашен любимец удобно за поставяне на чаши с вода и закуски. Този раница-переноска за домашни любимци, предназначени за улици и пътуване, можете да го използвате за носене малки кучета или котки по време на колоездене, туризъм, къмпинг, разходка в природата или срещи с приятели.Можете също така да използвате тази дишаща готварска чанта-переноску за домашни любимци, за да си вземете домашен любимец, вземете вана, да отида в болница и супермаркет, разходка по магазините. * 26 виж Тази преносима туристическа чанта за домашни любимци, подходящи за котки и малки кучета.Можете също така да използвате тази дишаща чанта-переноску за домашни любимци, за да взема своя домашен любимец с вас, когато пътувате с кола, влак или.Дебели колани за преносим многофункционални чанти-пренасяне за домашни любимци ще помогне за облекчаване на натоварването с вашия раницата си, за да се чувствате по-комфортно. Можете също да използвате този портативен дишаща чанта-переноску за домашни любимци, за да вземат своя любимец със себе си при пътуване с кола, влак или самолет.Освен това, в магазина има много чанта за пренасяне на домашни любимци. Този портативен дишаща раница за къмпинг за домашни любимци може да се сгъва, което улеснява съхранението му.

Опции за продукта