.

Титуляр AirTag за деца [4 опаковки] Колие с въздушна биркой с регулируема запушалка, Ключодържател с въздушна биркой за деца и възрастни, Мек силиконов калъф за AirTags с р?

Титуляр AirTag за деца [4 опаковки] Колие с въздушна биркой с регулируема запушалка, Ключодържател с въздушна биркой за деца и възрастни, Мек силиконов калъф за AirTags с ринг за ключове

BGN 5.63

Наличност
На склад

н Комплектът включва ограничител размер, който е подходящ за всеки. (Забележка : Air Tag в комплекта не са включени). 【Никога не губим своите близки】 : Air Tag въведе нов начин за търсене на изгубени предмети.Той може много добре да се прави разлика вашите раници, ключовете за колата, домашни любимци и т.Приложения на шийката на каишка удобно в чорап и няма да падне лесно. 【Сладък 3 D модел】 4 притежателя на Airtag с различни рисунки удобно да избирате в зависимост от вашите предпочитания. 【Различни случаи на използване на】 Този защитен калъф Airtag идва с брелоком, който можете да прикачите към ключа от колата, чантата, образование ранцу дете, кучета и кучета поводку и много други.Ние създадохме колие, което е съвместимо с въздушна биркой, за да излезе извън рамките на едно търсене на предмети и да намерят близки, където и да се намират те. 【Че ще получите】 4 x защитен калъф за въздушна бележки.【Съвместимост с Airtag】 Осигурява надеждна защита на вашата въздушна тагове независимо от това, от какъв вид дейност се занимавате по време на носене.За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще предоставим подходящи решения. 4 x каишка за колиета.

Опции за продукта