.

Чанта-портфейл CASEOWL за iPhone 14 Pro [Съвместим със зарядно устройство Magsafe] Калъф-портфейла от магнитна подвижна кожа за iPhone 14 Pro за Жени и мъже с държач за карти 9 [Заключв?

Чанта-портфейл CASEOWL за iPhone 14 Pro [Съвместим със зарядно устройство Magsafe] Калъф-портфейла от магнитна подвижна кожа за iPhone 14 Pro за Жени и мъже с държач за карти 9 [Заключване на RFID], каишка за ръка Кафяв

BGN 0.33

Наличност
На склад

Надеждно защитени всичките си вещи от първа необходимост, когато сте на пътуването;Подвижна тънка покривка от TPU с пълна обвивка, осигурява пълна фиксация на 360 °, понякога отговарящи на вашите нужди в простия рамките на защитен джоба;.Подобрена версия с разширение. ❌Не е за i Phone 14 6,1 инча, ❌Не е за i Phone 14 Плюс 6,7 инча, ❌Не е за i Phone 14 Pro Max 6,7 инча.✅ Е съвместим с i Phone 14 Pro, дисплей с 6,1-инчов, три камери, издаден през 2022 г. дръжте всичко необходимо в ръцете за сигурност.Нашият калъф magsafe за i Phone идва с подвижна каишка за съвсем малък, можете да носите вашия i Phone с функция "свободни ръце", като осигурява допълнителен начин за улавяне;. ✅Магнитен подвижна чантата си.

Опции за продукта