.

TBIIEXFL Калъф за почистване на Контактни Лещи, Кутия, Въртящи се в Пластмасов Контейнер, Държач за Съхранение, Пътен комплект за окото (Цвят: E)

TBIIEXFL Калъф за почистване на Контактни Лещи, Кутия, Въртящи се в Пластмасов Контейнер, Държач за Съхранение, Пътен комплект за окото (Цвят: E)

BGN 91.79

Наличност
На склад

Добра защита на вашите оптични точки Офталмолози препоръчват да се замени за този продукт след 3 месеца употреба - път. с Малки размери и удобна переноска. скоростната-компаньон за контактни лещи., противоударная, водоустойчив, лека, преносима, здрава за спорт на открито.Име на продукта : Цилиндрични електрически перална машина размери на продукта : 87 * 41 мм Материал на продукта : пластмаса Характеристики зарядно устройство : 5. Този продукт е съвместим с всички марки продукти за грижа.Красив, модерен и икономичен продукт в подарък。.Добра защита на вашите оптични точки.Красив, модерен и икономичен продукт в подарък。. Моля, изплакнете двойна кутия чиста вода преди и след употреба, не ошпаривайте и не се накисва във вряща воде2. Малки размери и удобна за переноске кутия-компаньон за контактни лещи, противоударная, водоустойчив, лека, преносима, здрава за спорт на открито. След като двойна кутия ще бъде изпълнен слой консервирующего разтвор, премахване на обектива (моля, обърнете внимание, че леща се поставя в кутията, не поставяйте го в двойна кутия (край на кутията), за да Затегнете капака на кутията., противоударная, водоустойчив, лека, преносима, здрава за спорт на открито. Мощност на продукт : 0,24 W Вградена батерия : 300 mah Време на почистване : 3 минути резервоарът е отделен обем : 7 ml Тегло на продукта : около 78 г, Красив, модерен и икономичен продукт като подарък.

Опции за продукта