.

n/a 3 бр. Ръчен Преносим Мини-Носене на контактни Лещи, Удобен за носене, Козметичен кутия за съхранение на Учениците, Контейнер, Пътен комплект, Сладък Стил (Цвят: D)

n/a 3 бр. Ръчен Преносим Мини-Носене на контактни Лещи, Удобен за носене, Козметичен кутия за съхранение на Учениците, Контейнер, Пътен комплект, Сладък Стил (Цвят: D)

BGN 2.00

Наличност
На склад

Решение за грижа не може да се измие почистващи препарати, сапун и т。 Инструкция за употреба : 1.Красив, модерен и икономичен продукт като подарък. с Малки размери и удобна переноска. След като двойна кутия ще бъде изпълнен слой консервирующего разтвор, премахване на обектива (моля, обърнете внимание, че леща се поставя в кутията, не поставяйте го в двойна кутия (край на кутията), за да Затегнете капака на кутията.Красив, модерен и икономичен продукт в подарък。. с Малки размери и удобна переноска. скоростната-компаньон за контактни лещи. Офталмолози препоръчват замяна на този продукт след 3 месеца употреба-Защитен калъф за очила. Моля, изплакнете двойна кутия чиста вода преди и след употреба, не ошпаривайте и не се накисва във вряща воде2.。 Малки размери и удобна за переноске кутия-компаньон за контактни лещи, противоударная, водоустойчив, лека, преносима, устойчива за спорт на открито.Красив, модерен и икономичен продукт в подарък。. 。 Добра защита на вашите оптични точки. Този продукт е съвместим с всички марки продукти за грижа., противоударная, водоустойчив, лека, преносима, здрава за спорт на открито.Добра защита на вашите оптични точки. скоростната-компаньон за контактни лещи.Добра защита на вашите оптични точки., противоударная, водоустойчив, лека, преносима, здрава за спорт на открито.

Опции за продукта