.

Veaoiy Камуфляжный Нашийник за Кучета Персонализирани Нашийник с Пеперуда Мек Трайно да се регулира за по-голямо куче със Среден размер (Камуфлаж-M)

Veaoiy Камуфляжный Нашийник за Кучета Персонализирани Нашийник с Пеперуда Мек Трайно да се регулира за по-голямо куче със Среден размер (Камуфлаж-M)

BGN 4.00

Наличност
На склад

Всички яки са регламентирани с помощта на плъзгачаЦелева група : кучета, котки, котенца, кученца.Тези яки меки, гъвкави, модерни и регулируеми. ➤За пране : аз препоръчвам да се перат ръчно измиване яка топла вода с мек сапун, след това се изсушават на въздуха. Атрактивен яка автоматично ще домашен любимец по-ярък нюанс блясък.Цялото оборудване се използва здрав и издръжлив. ➤ Услуги : Ние осигуряваме сервизно обслужване и отговаряме на въпроси на всеки клиент, ние се стремим да предоставим най-доброто обслужване на всеки клиент.Яката може да се пере в машина.❤【Отличен материал】 : Всяка пеперуда сшита ръчно от 100% памук.Всяка пеперуда е прикрепен към яката на еластична лента. ➤ Технически характеристики : Име на продукта : Камуфляжный нашийник за кучета Материал : текстил и микрофибър, метален обтегач Количество в опаковка : Един нашийник и един лък. ❤【Пране】 : Вратовръзка за кучето може да се оттегли с яка и изплакнете с вода с мек сапун.Всяко куче е различно по размер и тегло. ❤【Забележка】: Моля, използвайте дантела или рулетка на врата на кучето, за определяне на правилния размер, преди да закупят и не забравяйте да оставите само 2 пръста между регулируем ошейником и шията на кучето.Вратовръзка-пеперуда може да се приложи към всяко воротничку без никакви промени в интерес на яката.Търсите добър подарък аксесоар за вашия домашен любимец?Сложете си тази вратовръзка-за кучета пеперуда, и вашият домашен любимец ще се превърне в звездата на мода! ➤ Характеристики : -Всеки регулируем нашийник за кучета е изработена от чист памучен плат, с висококачествен метален D-образен пръстен, устойчив на корозия и износване, лесно се побира и се отстранява.Ако имате някакви въпроси по отношение на качеството или размер, можете да се свържете с мен по всяко време.

Опции за продукта