.

MHYFC Мъжка бейзболна шапка с графити в стил хип-Хоп, Лятна Градинска Мъжка бейзболна шапка с регулируема козирка (Цвят: черен размер: 56-60)

MHYFC Мъжка бейзболна шапка с графити в стил хип-Хоп, Лятна Градинска Мъжка бейзболна шапка с регулируема козирка (Цвят: черен размер: 56-60)

BGN 1.00

Наличност
На склад

Категория на продукта : бейзболна шапка. материал : памук.Регулируем дизайн на шапки, удобни в чорап. На строг процес на шиене върха шапки, здрав и еластичен. поле, с вградена антресолью за подреждане, не си затварят преглед.Пакетът включва : 1x шляпные мъжки шапки и Мъжки шапки бейзболни шапки, Спортни шапки бейзбол Дамски шапки и дамски шапки бейзболни шапки рибарски шапки мальчишеские шапки и шапки Дамски шапки и шапки.Регулируем дизайн на шапки, удобни в чорап. материал : памук. На строг процес на шиене върха шапки, здрав и еластичен.Регулируем дизайн на шапки, удобни в чорап.Категория на продукта : бейзболна шапка. поле, с вградена антресолью за подреждане, не си затварят преглед. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване. Задълбочен процес на шиене върха шапки, здрав и еластичен.Категория на продукта : с бейзболна кепкаматериал : памучен хастар с вградена антресолью за стайлинг на коса, да не се затваря преглед. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

Опции за продукта