.

Калъф за AirPods поколение 2 и 1, Lokigo Spacemen, Калъф за AirPods, Пълен Защитен Калъф за AirPods с безжична зареждане, Твърд Калъф с Брелком / Каишка / Заушниками / Притежател на каишк?

Калъф за AirPods поколение 2 и 1, Lokigo Spacemen, Калъф за AirPods, Пълен Защитен Калъф за AirPods с безжична зареждане, Твърд Калъф с Брелком / Каишка / Заушниками / Притежател на каишка за часовник за Момичета, Жени,

BGN 7.99

Наличност
На склад

) дори и в силно дъждовно или сняг денИндикатор за състоянието е видима по време на зареждане.Вземете със себе си надуваеми капсули за всякакви дейности на открито (бягане, езда, риболов и т.Идеален за подаръци за Свети Валентин, ден на майката, ден на бащата, рождени дни, Коледа, сватби и т. [Лесен за носене] Ключодържател лесно, закрепен към чантата или контур на колана, той ви позволява винаги да имате Air Pods под ръка, без да се страхуват, сложи ги на пода и загуби.Поддръжка на жични / безжични зареждане., Ключодържател, Гривна, куки за уши, държач за каишка за Iwatch.Просто най-добрият, удобен и компактен калъф за носене на вашите Air Pods 2 и 1.Ако искате да теглите калъф, моля палеца малко плъзнете калъф за зареждане напред, след това хванете горната част, за да извадя калъф.Лесна инсталация. [Стабилен и издръжлив] Ние обещаваме, че всички седалките Airpods са тествани от нашия професионален екип. напълно отговаря на формата на вашите Airpods и седи на тях е добре, плътно, но не твърде плътно.[Идеална за засаждане и стилен дизайн] Защитни капаци Lokigo за airpods са изработени от вносни висококачествени твърд материал TPU с уникални щампи, които са специално предназначени за оръжия за зареждане на Air Pods 1 и Air Pods 2. [Поддържа кабелна /безжична зареждане] Калъф за airpods точен отвор осигурява лесен достъп до зарядното порт за зареждане на Air Pods, без да махате защитен калъф.

Опции за продукта