.

N/A Раница за котки, Найлон дишаща чанта за котки, Лека Переноска за домашни любимци с цип, Градинска Чанта, Раница за кучета, чанта за домашни любимци, стоки за котки (

N/A Раница за котки, Найлон дишаща чанта за котки, Лека Переноска за домашни любимци с цип, Градинска Чанта, Раница за кучета, чанта за домашни любимци, стоки за котки (Цвят: синьо размер: 40 * 20 * 58 см)

BGN 144.00

Наличност
На склад

Пратката включва : 1 x Переноска за домашни животныхпримечания : 1Подходящ за котки с тегло до 5 кг и кучета с тегло до 3,5 кг. Размер : 40*20*58 см Подходящ за котки с тегло до 5 кг и кучета с тегло до 3,5 кг.it-удобно да пазарувате, пътувате, носете със себе си чантата и си отиде. С пътна чанта за домашни любимци е по-удобно да излиза навън.Бързо и удобно преместване, широк зрителен ъгъл и преносимост.Бързо и удобно преместване, широк зрителен ъгъл и преносимост. Поради разлика в екрана на цвят може да се различават малко от това, което очаквате, моля, нека това.Удобен за домашни любимци диша и да наблюдава природа. Идеален за котки с тегло до 5 кг и кучета с тегло до 3,5 кг.Благодарим ви за разбирането. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Теглото е само на 450 г. Допуска се отклонение 1-3 см от ръчно измерване. С пътна чанта за домашни любимци е по-удобно да излиза навън.it-удобно да пазарувате, пътувате, носете със себе си чантата и си отиде.Удобен за домашни любимци диша и да наблюдава природа.Материал : найлон и дишаща мрежа, голямо пространство и ниско тегло.

Опции за продукта