.

Cabilock 3 бр Инч(и) Ледена Сватбена Форма С Лък За печене, Пълнене, Следобед Бонбони, Декоративни Ястие, Обслужването на Плочи, е Квадратна Табела, Сладкиш, Сладко ястие:

Cabilock 3 бр Инч(и) Ледена Сватбена Форма С Лък За печене, Пълнене, Следобед Бонбони, Декоративни Ястие, Обслужването на Плочи, е Квадратна Табела, Сладкиш, Сладко ястие: Контейнер, Дисплей, X Страничната Предястие,

BGN 31.56

Наличност
На склад

нТИГАН за СТЕК - обмислен и уникален подарък за нов дом, за вашите служители и приятели.Ще ви помогне да спестите парите контейнер за следобеден чай. КОНТЕЙНЕР за САЛАТА - обмислен и уникален подарък за нов дом на вашите служители и приятели. - Забележка : Доставя се в держателе за съхранение с произволни цифри - Материал : Керамична чиния за паста Чиния практично и безопасно, така че можете да съхранявате в продължение на дълъг период от време в дълбоки чинии.на фруктовом ястие може да се съхранява много продукти, като бонбони, снаксове, шоколад, сушени плодове, ядки и т. - Плоча от лек и компактен, лесен за използване и се пренася в чинии.Съд ЗА ПЛОДОВЕ -лесно протирается влажна кърпа; универсална, подходяща за съхранение на десерти, плодове, закуски и т. - Цвят : Червена керамична плоча - Дизайн във формата на banta я прави очарователна и уникална за закуски.ЧИНИЯ за ДЕМОНСТРАЦИЯ на ПЛОДОВЕ - дизайн във формата на banta я прави очарователна и уникална. - Нашите продукти има способността на износване и устойчивост на десертам.ДЕКОРАТИВЕН ПОДНОС - може да се използва не само като на тавата за съхранение на нещата, но също така и като украса домашна среда.Съдържание на пакета включва 3 x чинии Характеристики - Достъпна и разумна цена винаги ни е на разположение.

Опции за продукта