.

Шаблони - Шаблон монограм от една буква в фермерска къща - Изберете размер и писма, с най-Добрите Винил големи шаблони за рисуване върху дърво, над платното, на стена?

Шаблони - Шаблон монограм от една буква в фермерска къща - Изберете размер и писма, с най-Добрите Винил големи шаблони за рисуване върху дърво, над платното, на стената и т.н.-Multipack (S, XL, MA)

BGN 1.00

Наличност
На склад

За вашия продукт, са приложени инструкции за различни видове нанасяне и използване на боя ✔️ 100% ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО От STENCIL ME PRETTY : ние подкрепяме нашите продукти и имаме 100% гаранция "Без въпроси". ✔️ Подкрепа на декоративно-приложното изкуство : закупуване на продукта Stencil Me Pretty ще ви позволи да станете част от чаша занаятчии, където хората споделят своите проекти и идеи.Обикновено можете също така да използвате всякакъв вид боя.Сверхтолстый шаблони изложбен клас : това е нашата най-трайна и устойчива на износване материал.Това е идеалното занимание за това, да не бързам и да създават произведения на изкуството, които можете да се обадите на своите. ✔️ Няколко опции размери : Да отговарят на вашия проект, нашите шаблони се предлагат в голямо разнообразие от размери.Просто изпратете ни съобщение, за да сме взели размер в съответствие с потребностите на вашия проект!.Той е направен с оглед на желанията на клиентите музейни експонати, за които се изисква издръжливост шаблон. ✔️ Лесна употреба : тези трафаретами могат да се насладят както на децата, така и възрастните.Той е обикновен бял цвят и е подходяща за използване отново и отново.Размерите, които можете да видите за всички продукти Stencil Me Pretty, измерват САМО размер на фигурата.Нашият екип предлага и отлична поддръжка, отговаряйки на въпроси за вашия проект в областта на декоративно-приложното изкуство. ✔️ Идеалното упражнение : можете да се насладите на тишината, постигане изкуство самостоятелно или създаване на нещо с приятели и семейството си.

Опции за продукта