.

ZWGKKYGYH е Съвместим с Fitbit Charge 5 Ленти За жени И мъже - Мрежест каишка от неръждаема Стомана, Сменяеми Магнитни Гривни за смарт часа, лента за аксесоари Charge 5, малък Сребр?

ZWGKKYGYH е Съвместим с Fitbit Charge 5 Ленти За жени И мъже - Мрежест каишка от неръждаема Стомана, Сменяеми Магнитни Гривни за смарт часа, лента за аксесоари Charge 5, малък Сребрист

BGN 41.95

Наличност
На склад

Малък размер, подходящ за китката 5,5 "-7,9"; Голям размер, подходящ за китката 6,5"-9,7" 【Силна магнитна ключалка】 Уникална магнитна закопчалка лесни за монтаж и смяна на размера, държи здраво на каишка за часовник Charge 5.Безпроблемно се побира в Charge 5 и подчертават вашия стил и за всеки повод.Ние подкрепяме нашите продукти и ви предлагаме приятелска подкрепа 24/7. Конструкция с дишаща вкара линия Не предизвиква дразнене, приятна за кожата и удобно в чорап.Можете просто да инсталирате и да правите часовник на ръка, без никакви инструменти., Различни стилни цветове, за да украсят своя fitbit.Множество тестове, за да се гарантира точността и стабилността по-добре да защитава вашите часовници. 【Стилен аксесоар за Charge 5】 Черен, сребрист, от розово злато, цвят шампанско, многоцветен, от кралския злато, космически сиво и т.【Съвместими модели】 Специално предназначени метални въжета ZWGKKYGYH, съвместими с Fitbit Charge 5. 【Съединител Префект】 Нашите конектори за метални ленти Fitbit Charge 5 са изработени от висококачествена неръждаема стомана.

Опции за продукта