.

Комплект ударни пълнители WORKPRO от 9 позиции, гнезда Разклонител с 1/4, 3/8 и 1/2, Висококачествена хром-ванадиевая стомана с черно фосфатным покритие Тава за съхранение ?

Комплект ударни пълнители WORKPRO от 9 позиции, гнезда Разклонител с 1/4, 3/8 и 1/2, Висококачествена хром-ванадиевая стомана с черно фосфатным покритие Тава за съхранение в комплекта

BGN 14.39

Наличност
На склад

Безопасен за употреба с всички безжични електрически и въздушните гайковертамиМожете да го използвате за достъп до дълбоки дупки за винтове. 【Предотвратява падането на】 Подпружиненная система за блокиране на топки на края на пръчки надеждно улавя гнездо на място и предотвратява падането, а градския дупка в края на колела гарантира, че вашите пълнители надеждно се фиксира на устройството.Освен това, антикоррозийное масло по повърхността на продукта е нормално явление. 【Висококачествени материали】Комплект ударни удължители е изработена от висококачествена сплав хромованадиевой стомана (50 BV30) с коррозионностойким черен фосфатным покритие за дълголетие.Тези пълнители имат трайно устойчиви на корозия огледален хромированное покритие за лесно почистване.Този набор също така идва с висококачествен чекмедже за съхранение, е подходящ за вашата кутия с инструменти или верстака. 【Ясен размерът на】 Высококонтрастная размерите маркиране на удължител постоянно вытравлена лазер, което улеснява четенето дори в условия на слаба осветеност. 【Широко приложение】 Този висококачествен набор от допълнителни контакти ще ви помогне да изиграе важна роля в ремонт на автомобили и на други проекти.【В комплекта са включени】Този комплект ударни пълнители премиум-клас от 9 теми включва следното : 2-инчов, 4-инчов и 6-инчови пълнители та 1/4 инча, 3-инчов, 6-инчов и 10-инчов пълнители та 3/8 инча, както и 3-инчов, 5-инчов и 10-инчов пълнители та 1/2 инча.

Опции за продукта