.

Asuwish Калъф за телефон Samsung Galaxy S9 Plus, Портфейл, свалящ се с фолио от Закалено Стъкло и Мек Държач за кредитни карти, Аксесоари за мобилни Телефони Glaxay S9 + 9S 9 + S 9 9plus S9plus Ж?

Asuwish Калъф за телефон Samsung Galaxy S9 Plus, Портфейл, свалящ се с фолио от Закалено Стъкло и Мек Държач за кредитни карти, Аксесоари за мобилни Телефони Glaxay S9 + 9S 9 + S 9 9plus S9plus Женски Син

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Подвижна стил 2 в 1】 : Подвижни задния капак може да се използва само като на проста защитна задния капак като безплатен подарък. 【Дизайн чантата си】 : 7 слотове за карти, 2 чанти за пари и калъф за телефона, правят живота и работата по-лесна.Той може да замени обемисти чанти, с различни цветове са на разположение за мъже, жени, момичета и юноши от всички възрасти.Това би бил добър подарък за любимия човек, семейството и приятелите си. 【Подарък】 : Ние ще изпратим на калъф за мобилен телефон с предпазно фолио от закалено стъкло, 1 бр. + сменяема каишка за китка 1 бр.Тази задната част на кутията с вграден магнит може адсорбироваться на всяка метална повърхност.ГАРАНЦИЯ : * БЕЗПЛАТНА подмяна * или * ПЪЛНО възстановяване * на дефектни стоки, ако имате някакви съмнения, моля, не се колебайте да се свържете с нас по поща, ние ще ви дадем задоволителни решения.【Подарък 】 : Ние ще изпратим на калъф за мобилен телефон с предпазно фолио от закалено стъкло, 1 бр.【Премиум услуга 】: Asuwish осигурява 24-часово професионално и приятно обслужване на клиенти. + сменяема каишка за китка 1 бр. като безплатен подарък. 【Съвместими модели 】 : Съвместим с Samsung Galaxy S9 Plus /S9 +, не е съвместим с S9 или други устройства. 【Удобна каишка за китката】 : Приложено към съемному браслету, този магнитен кожен флип калъф може да бъде окачен на телефон по своему, когато вие не искате да го държите в ръка.

Опции за продукта