.

Персонализирани подаръци във формата на чаша за мама - Подарък за Деня на майката с името на дете, подарък за рожден Ден на майка ти или баба - Чаша за майката на поръ?

Персонализирани подаръци във формата на чаша за мама - Подарък за Деня на майката с името на дете, подарък за рожден Ден на майка ти или баба - Чаша за майката на поръчка От дъщеря си, на сина си, на съпруга си - Чаша

BGN 0.67

Наличност
На склад

Този обичай чаша - стилен и практичен подарък за всяка майкаНашият ангажимент се състои в това, да ви предоставим страхотен качествен подарък за всеки повод.? СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК ЗА майка Или баба : Този персонализирана чаша с имена до 5 близки - интелигентен подарък, който ще напомни на вашата майка или баба си за хората, които го ценят. ? СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК ЗА майка Или баба : Този персонализирана чаша с имена до 5 близки - интелигентен подарък, който ще напомни на вашата майка или баба си за хората, които го ценят. ? Кажете сбогом на РАЗЛИВИ : Благодарение на затворен капак и соломинке лесно се отварят и затварят, като осигурява безопасността на напитки за майките в пътя.Чаши американския качество в трайни екологично чиста опаковка на цена, която няма да съсипеш банка. ☕ ЗАПАЗЕТЕ СВЕЖЕСТТА на ВАШИТЕ НАПИТКИ : Този персонализирана чаша от неръждаема стомана с 20 грама за мама или баба е предназначена за запазване на желаната температура за вашите питиета по-дълго. ☕ ЗАПАЗЕТЕ СВЕЖЕСТТА на ВАШИТЕ НАПИТКИ : Този персонализирана чаша от неръждаема стомана с 20 грама за мама или баба е предназначена за запазване на желаната температура за вашите питиета по-дълго.Покажете на своя любим човек, колко много за теб, с помощта на индивидуален подарък, който той ще се радват и оценяват от дълги години. ? Подарък, КОЙТО ще продължи ГОДИНИ напред : Този висококачествен чаша от неръждаема стомана - тайният подарък. ?? НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ за ВАС : докато други компании могат да заобикалят правилата и да използва евтини материали, ние доставяме най-добрите.

Опции за продукта