.

Набор от Пинцетов за изграждане на миглите LANKIZ 3 бр. за Съраунд удължаване на мигли, много точни Пинцети за изграждане на миглите от неръждаема стомана за класическ?

Набор от Пинцетов за изграждане на миглите LANKIZ 3 бр. за Съраунд удължаване на мигли, много точни Пинцети за изграждане на миглите от неръждаема стомана за класическия индивидуален изграждане на миглите-Розово злато

BGN 3.84

Наличност
На склад

Неръждаема стомана ✍ Гаранция услуга : Всички пинцети LANKIZ се произвеждат професионален производител с висока производителност, ако имаш някакви дефектни стоки, причинени доставка, моля, свържете се с продавача по всяко време за получаване на най-доброто решение, връщане на парите или повторното изпращане ще бъдат организирани при първа възможност. ✍ Висококачествена японска стомана : Медицински неръждаем антимагнитный апликатор за мигли, изработени на специална термична обработка, подобрява здравината на върховете на пинсета, им е лесно да се деформира с добра еластичност. ✍ - Добър КОНТРОЛ : леки против хлъзгане и подобряване на контрола по време на нанасяне, като върховете на пинсети с подходяща еластичност имат ниско съпротивление и лесно скача на разстояние, което значително намалява умората на ръцете. ✍Практичен комплект : комплект "Три в едно" е директен пинсети с изолационен връх, пинсети, за да се придаде обем под ъгъл 90 градуса за създаване на вентилатора 2 D-10Г, извити пинцети за класически удължаване на миглите. ✍ ДОБЪР УЛАВЯНЕ : Върховете на пинсета плътно затворени, лесно можете да повишите обемни мигли с дебелина 0,03 мм или фини косми, не отваливаясь, висока инжекция технология за лазерно рязане осигурява перфектно подравняване под различни ъгли.

Опции за продукта