.

Коледни Елхи YUMUO Със Сняг Флокированием, Изкуствена Коледна Елха от PVC с Криптирана участието на Коледното Бор за Коледна Украса Тематични партита-Бяло на 90 см (3 мет

Коледни Елхи YUMUO Със Сняг Флокированием, Изкуствена Коледна Елха от PVC с Криптирана участието на Коледното Бор за Коледна Украса Тематични партита-Бяло на 90 см (3 метра)

BGN 52.79

Наличност
На склад

благодарение на фината работа и высококачественному материала, струва си купя, така че дайте тази коледна елха вкъщи и нарядите! параметри : тип : Изкуствена коледна ЕлкаМатериал : PVC и железни тръби и стоманена проволокацвет : бял Опаковка включва : 1 * Изкуствена коледна елка1 * Метална поставка Нашите услуги : ние се стремим да предоставят качествени продукти и услуги на всички наши клиентиit Също така се използва желязна тръба и стоманена тел, така че тя е стабилна и надеждна.Устойчивост и опазване на околната среда : Това дърво са произведени от висококачествени материали.Подходящи за Коледа, на парти, на Празник За Създаване на атмосфера. твърда основа за статив улеснява монтаж и демонтаж.Лесен монтаж и демонтаж на : Метални основа за дърво с 3 винта осигурява стабилност, за да си дърво стояха по-стабилно. листата са изработени от екологично чист и огнестойкого PVC материал, който е траен и не е лесно Deformed.това дърво са произведени от висококачествени материали. нашият приятелски екип за обслужване на клиенти ще се свърже с вас в рамките на 12 часа.Украса : То е проектирано така, че да прилича по външен вид на дърво. дърво може да се използва в или извън дома Си като украшение.Гъвкава форма : дървото е гъвкаво и може да му се даде всякаква форма, която ви харесва, защото всички клони са изработени от скрученного мек метал и лесно се огъват.

Опции за продукта