.

Закопчалка за телефон за велосипеди и мотоциклети WSSBK, стойка за телефон за велосипед от алуминиева сплав с възможност за завъртане на 360 ° за закрепване от 4 до 6,5 ин

Закопчалка за телефон за велосипеди и мотоциклети WSSBK, стойка за телефон за велосипед от алуминиева сплав с възможност за завъртане на 360 ° за закрепване от 4 до 6,5 инча (черен) (Цвят: B)

BGN 58.56

Наличност
На склад

✡ Пълна защита : Стяга също така идва с четири звена за сядане, осигуряващи надеждно закрепване на телефона върху велосипед ✡Въртене на360° : Просто настройте поворотную шаровую главата на 360 свободните обороти, като осигурява най-добрия зрителен ъгъл на кормилото - вертикално, хоризонтално или диагонално, за да се насладите на комфорт на шофиране!. ✡ Иновативен дизайн, Благодарение на дизайна на ключалката избягвайте честото натискане на бутоните за сила на звука и захранването. ✡ Лесна инсталация : Удобен монтаж без инструменти ви позволява лесно да го инсталирате на всяка кормилото на велосипеда, само трябва да намерите и заключите орех. ✡ Универсална съвместимост : работи с почти всеки смартфон, ширина 5,0-9,5 см, поддържа повечето мобилни устройства с диагонал 3,5-6,1 инча.

Опции за продукта