.

Гирлянда от Централи LOKOO, Банер-Венец дължина 6,56 фута в Деня на Св. Патрик - Зелена Метална Венец за парти в чест на Деня на Свети Патрик, Подвесная Венец от Изкуствен?

Гирлянда от Централи LOKOO, Банер-Венец дължина 6,56 фута в Деня на Св. Патрик - Зелена Метална Венец за парти в чест на Деня на Свети Патрик, Подвесная Венец от Изкуствена Зеленина на Стената у Дома

BGN 1.67

Наличност
На склад

Патрик и радостно настроение за вашата вечеринки3Отличен за декорация на Деня на Св. Патрик, Деня на Ирландия и семейни партита. ✲【Силна атмосфера на Деня на Св. Напълнете къщата си богата природа и създаване на силна атмосфера на Деня на Св. Патрик и радостно настроение, за вашето парти. ✲【Универсално приложение】 Мишурный детелина - прекрасен начин да изявят малко зеленина в дома си. Патрик и радостно настроение, за вашето парти. ✲【Може да се намали】 Венец от мишуры може да бъде гъвкаво режат по дължина и я огъвате и във всякаква форма, която искате да използвате за различни работи и като украса. Патрик】Гирлянда от листа изпълва къщата богата природа и създава силна атмосфера на Деня на Св. Може да се подстригва по дължина и скручен във всяка форма, която искате, като друг украшения6. ✲【Екологично чисти материали】 За производство използваме най-висококачествени материали от ДОМАШНИ любимци и желязна тел, гирлянда от централи притежава такива характеристики като сигурност, многоразовость, я не е лесно да се прекъсне, грижа и дълготрайност. Дължина : около 2 м / 6,56 фута съдържание на Пакета : 1 х венец от централи. ✲【Може да се намали】 Венец от мишуры може да бъде гъвкаво режат по дължина и я огъвате и във всякаква форма, която искате да използвате за различни работи и като украса. Патрик】Гирлянда от листа изпълва къщата богата природа и създава силна атмосфера на Деня на Св. Украсена с реалистично трилистником, суперреалистичный. Отличен за сватби, къщи, стени, на предните врати, камини, хол, веранди, решетки и много други Спецификация : Вид на продукта : Мишурная венец Заглавие : Украса за Деня на Св.Украсени с изискани трилистниками, символизирующими вечен късмет 2. ✲【Силна атмосфера на Деня на Св.✲【Късмет трае вечно】 суперреалистичный изкуствен детелина се използва за украса на мишурной гирлянди с Деня на Св.

Опции за продукта

Item Type:
Tinsel Garland
Name:
St. Patrick's Day Decoration
Material:
PET + iron wire
Weight:
about 26g
Length:
Approx. 2m/6.56ft
Package List:
1 x Shamrock Garland :