.

Раница за лаптоп Мъжки, Голям Противоугонный Раница за пътуване ChaseChic, Водоустойчив Училище Раница за лаптоп 15,6 (Сив)

Раница за лаптоп Мъжки, Голям Противоугонный Раница за пътуване ChaseChic, Водоустойчив Училище Раница за лаптоп 15,6 (Сив)

BGN 21.27

Наличност
На склад

Държачи за бутилки от двете страни вместительные, с еластични който може да се прибира и джапанки, които здраво държи бутилка с водаКапацитет : 21,4 л.11 в/31*15* 46 см (Шхдхв). - 1 таен джоб с двойно защитени с катарама и мълния. Регулируеми презрамки може да се регулира от 46 см до 86 см, в зависимост от вашите нужди. Регулируеми презрамки може да се регулира от 46 см до 86 см, в зависимост от вашите нужди. - 2 еластични странични джоба. - 1 основно отделение с мрежесто джоб с цип, 2 джоба за моливи, 2 режийни джоба. 【Удобен за пътуване】 - Благодарение на голямото пространство за съхранение и трайни материали от този голям раница идеална чанта за лаптоп, чанта за пътуване до работа и пътна чанта, идеален подарък за Коледа, Ден на бащата, Ден на благодарността, Нова година или рожден ден.ТОЗИ ПРЕДМЕТ НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ. Тегло : 0,86 кг / 1,95 кг. - 1 предни джоба с цип с веригата за ключове и мрежесто джоб.Държачи за бутилки от двете страни вместительные, с еластични който може да се прибира и джапанки, които здраво държи бутилка с вода. 【Удобен за пътуване】 - Благодарение на голямото пространство за съхранение и трайни материали от този голям раница идеална чанта за лаптоп, чанта за пътуване до работа и пътна чанта, идеален подарък за Коледа, Ден на бащата, Ден на благодарността, Нова година или рожден ден.

Опции за продукта