.

GunRayan, Капачка за суха Коса от Коралов Руно, Мультяшная Скъпа Шапка за душ с Големи Очи, Дамски Домашна Шапчица За Суха Коса, Шапка за Душ пяна за вана за възрастни (Зе?

GunRayan, Капачка за суха Коса от Коралов Руно, Мультяшная Скъпа Шапка за душ с Големи Очи, Дамски Домашна Шапчица За Суха Коса, Шапка за Душ пяна за вана за възрастни (Зелен, A)

BGN 32.11

Наличност
На склад

1 Пъти Gun Rayan Шапчица за суха коса от коралов руно, мультяшная скъпа шапка за душ с големи очи, дамски домашна шапчица за суха коса, шапка за душ пяна за вана, шапка за баня от коралов руно, мультяшная скъпа шапка за душ с големи очи, дамски домашна шапчица за суха коса, шапка за душ, материал : сверхтонкое влакна, цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета.Носете ги с косата си остава лъскава и гладка повърхност, а Калъфка - Че Вашата кожа е Добре Выспалась през Нощта.Най-добре се перат ръчно, в машинно пране.След пускането на нашата шапка за сушене на косата, може да се Затопли и перфектно Абсорбира влагата От студ.Това спира Вытекание Само с масло, когато Се Пръскайте върху Косата. 2 Лесно грижа : Преди първата употреба се препоръчва да се Измият Ги От останките на власинките, оставащо в процеса на производство.След използване на Нашите Кърпи / хавлии просто дръж ги, и те ще Изсъхнат В миг на око. 3 : Капачка за сушене на косата от микрофибър може да предостави добра грижа за косата след къпане или вземане на душ, особено през зимата. 5 полезни съвета : Това кърпи за баня от микрофибър превъзходен суха вашите влажна коса, без използване на сешоар, осигуряване на естествеността и икономия на косата. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 0 грама опаковка Размер : 25x20x2 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване.

Опции за продукта