.

uxcell 5шт 15x15 mm Пластмасов потенциометър Регулатор на силата на звука Завъртане на дръжката с рифленым отвор за вала на Синия цвят, дръжки на силата на звука на китара?

uxcell 5шт 15x15 mm Пластмасов потенциометър Регулатор на силата на звука Завъртане на дръжката с рифленым отвор за вала на Синия цвят, дръжки на силата на звука на китарата с диаметър 6 мм.

BGN 20.93

Наличност
На склад

Завъртане на дръжката на потенциометъра се използва за свързване на бутам потенциометъра, обикновено многооборотного линейно потенциометъра, който винаги се използва като ключ за регулиране на звука При използване на ви е нужно силно да натискате копчето.; Подходяща за диаметъра на отвора на вала : 6 мм /0,24"; Trim : 5 бр.Материал : пластмаса, здрав, изящна изработка изработка, удобен за переноске и използване.Електронна писалка Потенциометъра за Управление на вала с диаметър 6 мм, дръжка за регулиране на силата на звука, да се занимават аудио, дръжка китара, Дръжки на електрическа китара, Химикалки кодов ключ энкодера., Размер : 15x15 mm/0,59 "x 0,59" (Д * В); Цвят : син, черен.Промяна на детайл за аудио устройство може лесно да се инсталира на нея. завъртане на дръжката на 360 градуса позволява лесно да управлявате потенциометром.Просто дръжка потенциометъра, потенциометър тук не влиза.Забележка : За да направите прът и втулка върха дръжки по-плътни, реалният диаметър на отвора ще бъде малко по-малко от 6 мм. х завъртане на дръжката на потенциометъра.Лесно адаптивни, широко прилагани за управление ефект на различни функции, като например ниво, скорост, глас и т. Може да се използва за синтезатори, електрически китари и т. Завъртане на дръжката на 360 градуса за по-лесно управление на потенциометром.

Опции за продукта