.

VICASKY 30шт Прозрачен Малка Скоба Украшение на Изображението Лепило за Хартия Скоба, Пластмасови Скоби Скоби Лепило Свързващи Скоби за Многократна употреба Клипове, ?

VICASKY 30шт Прозрачен Малка Скоба Украшение на Изображението Лепило за Хартия Скоба, Пластмасови Скоби Скоби Лепило Свързващи Скоби за Многократна употреба Клипове, Снимки, Клипове, Снимки Домакински Малка Папка-Скоба

BGN 1.00

Наличност
На склад

- Нашите продукти са с висока устойчивост на износване, им е лесно да се съборят или да се деформира многократна употреба снимка-скоби -Безопасен материал ще ги направи толкова здрав и безопасен за продължителна употреба, за да можете да съхранява, и да ги използвате с доверие.Скоби за документи - широк спектър на приложение, могат да се използват като скоба за бизнес документи, скоба за водене на бележки, на притежателя за снимки и така нататък. СКОБИ за чанта за закуски - надеждно да откриват неща, подходящи за определяне на вашите снимки, пощенски картички, бележки, напомнящи и много други. - Много практичен за употреба, с фина обработка и добра консистенция, ще бъде твърда и здрави, здраво ще затвърди вашите малки предмети, не е толкова лесно да падне от скоба книга.Щипки за пакетите с храна - ще ви Помогнат да направите фотообои за рожден ден, сватба, детски душ, нов дом и други фестивали.ЩИПКИ ЗА ПАПКИ - Благодарение на простия и луксозния дизайн на тези скоби за diy изглеждат толкова красиви и ярки. -Материал : Пластмасови скоби за файлове - Широк спектър на приложение, могат да се използват като скоба за бизнес документи, скоба за водене на бележки, на притежателя за снимки и така нататък. За многократна употреба на скоби за снимки.ЩИПКИ за ПАКЕТИТЕ С ХРАНА - широк спектър на приложение, могат да се използват като скоба за бизнес документи, скоба за водене на бележки, на притежателя за снимки и така нататък.

Опции за продукта