.

Обновен е кръгла Тава за тоалетка масички от смола HouseKe, Тава за баня, Декоративен поднос с Обслужващи част за съхранение на Парфюми, бижута, самобръсначки, козметич

Обновен е кръгла Тава за тоалетка масички от смола HouseKe, Тава за баня, Декоративен поднос с Обслужващи част за съхранение на Парфюми, бижута, самобръсначки, козметични четки и т.н. (около 8,5 инча, травянисто-зелен)

BGN 32.00

Наличност
На склад

Това показва как можете да дадете своя дом нотка на уникалност, без да е необходимо да се променя нищо друго ✨Обновената версия на✨Този прост, но елегантен поднос можете да се напълните с предмети от бита в банята, като четката за грим, клечки кибрит, кърпи за ръце, ароматизатори и лосиони. ✨Универсална кръгла тава✨Декоративен настолен през цялата тава ще бъде ярко украшение на шкафа, тоалетна масичка, кухня, баня с тоалетна, трапезария, дневна или журнального маса. ✨Спестяване на Пространство✨Ако търсите нещо по-съвременно, опитайте тава за баня. ✨Перфектен размер✨ Кръгла тава за бутилки : 3,15 x 8,66 в диаметър (инча), изпъкналата част : 2.Но те също така успешно да се използват като декоративни елементи във всяка стая на дома, като баня, хол, спалня, ресторант и т. ❤Предпазни мерки❤ Моля, избягвайте удари или докосвания до открит огън в горещите условия, за да се избегне разликата!. ✨Безопасен материал✨ Този тава е изработена от безопасни за хранителни продукти висококачествена смола, която е водоустойчива, устойчива на надраскване, здрав и издръжлив и лесен за почистване.Минималистичен стил - популярна тенденция.5 диаметър (инча).Забележка : Моля, избършете с влажна кърпа или с вода. ✨Универсална кръгла тава✨Декоративен настолен през цялата тава ще бъде ярко украшение на шкафа, тоалетна масичка, кухня, баня с тоалетна, трапезария, дневна или журнального маса. Послепродажная гаранция Ако не сте доволни от това чекмедже след употреба, можете да се свържете с нас и ние ще ви предложим замяна или връщане на средства за подобряване на качеството на пазаруване.Този многослоен тава придава лукс и изтънченост на всеки декора.А подноси с изтичане дъно предотвратяват проникването на влага отдолу. ✨Обновената версия на✨Този прост, но елегантен поднос можете да се напълните с предмети от бита в банята, като четката за грим, клечки кибрит, кърпи за ръце, ароматизатори и лосиони.Благодаря ви за подкрепата на нашия малък бизнес!Цвят : Травянисто-зелен Размер : Кръг 8,5-инчов тава за мивка в банята Houseke, нов тип на тавата, която ще направи вашият дом по-вкусна! ?Защо да изберете тоалетни тави Houseke за баня?? 1.Още по-важно, в сравнение с други подносами за тоалетни масички, в нашия поднос има изпъкналата част, в която могат да се съхраняват предмети, които не могат да издържат и остри.Нисък профил тава няма да отнеме прекалено много визуално пространството в стаята. Внимателен подбор на Нашият екип търси универсална кръгла тава, която може да се използва навсякъде и да се създаде в нашето семейство проста и приятна атмосфера.

Опции за продукта