.

Коледни Покривки за маса, Червени Покривки с Цветя, Коледни Покривки за украса на Кухненската маса за Хранене и Журнального маса, Коледна украса за закрити помещен?

Коледни Покривки за маса, Червени Покривки с Цветя, Коледни Покривки за украса на Кухненската маса за Хранене и Журнального маса, Коледна украса за закрити помещения, Коледни Подаръчни комплекти 14 x 70 См

BGN 5.00

Наличност
На склад

Плат, е Подходящ по размер на масата : Тази настолна пътека размер 14 х 70 см подходящ за масата, на която могат да се настанят 5-7 души, по-добре се съчетава с масата и ще ви прекрасни впечатления от вечеря. Изберете приятен стил, който може да засили празничната атмосфера на партито. Креативен дизайн : Коледна игра на дъска пътека от една страна е украсена с фигура, състояща се от снежен човек в червено цветенце и Дядо Коледа.Подходящ за по-голям брой случаи : Идеална настолна пътека за украса на коледните празници за дома, най-подходящи за Коледа, нова година, Хелоуин, Деня на благодарността, празнични партита по повод рождения ден или семейна вечеря. изсушава се в перална машина на слаб огън, и това няма да се отрази на фигурата.Материал-високо качество : Коледни покривки за маса са изработени от материал с високо качество, меки тъкани и бродирани покривки за маса са много приятни на допир.Може да се пере на ръка или в машина, издръжлив и лесен.Тази коледна настолна пътека не поцарапает плота и я предпазва от драскотини, изгаряния, петна и т.

Опции за продукта