.

Светещи в Тъмното Малки Дъгови Стикери за стени в стил Бохо, Отклеивающиеся, Самозалепващи Акварели с Преливащи се цветове Стикери за Стена за Момичета Декор на Де?

Светещи в Тъмното Малки Дъгови Стикери за стени в стил Бохо, Отклеивающиеся, Самозалепващи Акварели с Преливащи се цветове Стикери за Стена за Момичета Декор на Детска Спални, Rainbow и Сърцето

BGN 4.00

Наличност
На склад

Можете да създадете луксозен начин на себе си [Бърз монтаж]-Проста рана, лесно се реже с остър нож, без допълнително лепило, лесен за инсталиране, просто отклеивается и залепен, не е деформиран.След поредица от нещо пред очите ви ще се появят по-сияен вид.Трябва само няколко минути, за да украсят къщата.[Размер на печат]-11,4 "X 7,4" /29 см x 19 см, 1 лист, Материал : PVC.Се препоръчва да се използва върху бялата стена, за да са по-ярко покажи на цвета на продукта.Комплектът включва 1 лист.ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ - Почистете повърхността с влажна кърпа.(колкото повече време на усвояване, толкова по-дълго ще се проведе на светлината).КАЧЕСТВО - Дебел PVC, ярки цветове.Характеристика на продукта ДИЗАЙН - Разнообразие от красиви и интересни модели. [Светят в тъмното] - Просто светите ярка светлина в продължение на 15 минути, дайте им напълно да погълне светлина, след това изключете светлината и затвори завесите. [Идеален подарък за деца]- Стикер е идеално за декорация на стените спални, хол, трапезария и стъклени прозорци.КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ - Самозалепващи, отклеивающаяся хартия от обратната страна. [Съвети]-За оптимална адхезия на повърхността трябва да бъде почистена от прах, чиста и суха.

Опции за продукта