.

Мамина Купа за сладолед Nefelibata и Комплект Лъжици с Поздравителна пощенска картичка най-Добрата майка на света, за ден на майката, Ден на раждане, пенсиониране, Подар?

Мамина Купа за сладолед Nefelibata и Комплект Лъжици с Поздравителна пощенска картичка най-Добрата майка на света, за ден на майката, Ден на раждане, пенсиониране, Подарък Кутия с Надпис Количка, за подарък на майка

BGN 13.33

Наличност
На склад

Ние се грижим за вашия задоволяване - бърза логистика и връщане на париЛъжица е изработена от неръждаема стомана, подходящ за любов на сладолед майка, мащеха, крестной, майката на булката и т. картичка "най-Добрата майка на света" (4 "x 6"). Уникален и нестандартен подарък 2023 за нея -Дизайн на целия набор лесен и элегантен, отговаря на естетиката на повечето майки. картичка "най-Добрата майка на света" (4 "x 6").Ние се грижим за вашия задоволяване - бърза логистика и връщане на пари.Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас.Идеалният подарък за Деня на майката за мама - Удобна купа с дръжка - Купа за сладолед е изработена от керамика, в тази купа може да побере повече сладолед за един път. купа за сладолед за мама (24 грама), 1 бр.Лъжица е изработена от неръждаема стомана, подходящ за любов на сладолед майка, мащеха, крестной, майката на булката и т.Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас.Този комплект е идеален сина или дъщеря си за подарък на майката на рожден ден, пенсиониране, повишаване по служба или за Деня на майката. купа за сладолед за мама (24 грама), 1 бр.Комплект чаши за сладолед и лъжици с пощенска картичка "най-Добрата майка на света" -В комплекта са включени 1 бр.Купа за сладолед с дръжка, за мама, ръцете не се замразява по време на ядене на сладолед. лъжица от неръждаема стомана (дължина от 6 см), 1 бр. Идеален подарък за деня на майката.

Опции за продукта