.

SMLJLQ 6 бр. Метална шнола за коса с Утиным уста, Салонные Щипки за коса, Фризьорски салон Професионални Фиби за коса, Аксесоари за стайлинг на коса (Цвят: A)

SMLJLQ 6 бр. Метална шнола за коса с Утиным уста, Салонные Щипки за коса, Фризьорски салон Професионални Фиби за коса, Аксесоари за стайлинг на коса (Цвят: A)

BGN 51.12

Наличност
На склад

2Тази шнола чудесно за малки площи и около линията на косата, а също така е подстригает бретон.Цвят : 4 цвята за избор Материал : неръждаема стомана Дължина : 9,5 см/3,74 инча (прибл.Чудесен инструмент за фризьори за нарязване по време на боядисване, подстригване и стайлинг.Неговата пружина високо напрежение може да се натисне повече от 3000 пъти, без деформации. На действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението, показвано на сайта.Чудесен инструмент за фризьори за нарязване по време на боядисване, подстригване и стайлинг.Тази шнола чудесно за малки площи и около линията на косата, а също така е подстригает бретон.Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, издръжлив и лесен за употреба.Това се дължи на много различни фактори, като яркостта на дисплея и яркост на светлината.Уникална конструкция за фиксиране на всеки тип коса, независимо от броя им, плътността или тип.) Тегло : около 7 г/бр. Употреба : част за стайлинг на коса съдържание на Пакета : 6 заколок Забележки : 1. Моля се допуска грешка при измерване на ръка на 1-5 мм.Неговата пружина високо напрежение може да се натисне повече от 3000 пъти, без деформации.Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, издръжлив и лесен за употреба.

Опции за продукта