.

Девет рибки Кои, Бял Лотос, Картини, Плакати и Отпечатъци върху Платно, Стенни Художествени Картини за Декорация на дома в Хола (Готов да бъде обесен, 24x36 инча)

Девет рибки Кои, Бял Лотос, Картини, Плакати и Отпечатъци върху Платно, Стенни Художествени Картини за Декорация на дома в Хола (Готов да бъде обесен, 24x36 инча)

BGN 2.33

Наличност
На склад

Валентин, рождени дни и т Без рамка и без рамка : не на вътрешни и външни рамки, само картини върху платно. Валентин, рождени дни и т.Идеален избор за украса на стени, като хол, спалня, стая за гости, санитарен възел, трапезария, конферентна зала, коридор, кафене, апартамент, хотел, спа, хол, сауна и други картини за декорация на стените в дома и офиса.Това също е добър избор като подарък, подходящ за сватби, годишнини, Деня на благодарността, Коледа, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на св.Важни съвети по размер : 1.Стенни художествена рисувани с принтом (не ръчно рисувани) Разликата в цвят : поради по-различно осветление и настройки на екрана малка хроматическая аберации е нормален Режим на рамката : в рамка-готова да бъде обесен /, без рамка и без рамка (разликата е следният) 1.Около кърпи записани допълнителни бели фризове.Режим на рамката : В рамка -Готов за подвешиванию / Без рамка и Без рамка (изберете сами). Безпроблемно обслужване на клиенти : Ако се сблъскате с някакви проблеми, просто се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.Това също е добър избор като подарък, подходящ за сватби, годишнини, Деня на благодарността, Коледа, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на св.Ако не ви е необходимо да се запази допълнителна бяла онези с бели връхчета, моля, уведомете ни предварително, и ние изрежете я за вас при изпращането. (1 инч = 2,54 см) на Различни размери по ваш избор : 8x12 см, 12x18 инча, 16x24 инча, 20x30 см, 24x36 инча. Декорирани в рамка-готова да бъде обесен : тя оградени в рамка и може да бъде повешена директно 2. Моля, обърнете внимание, че показаните снимки са само за справка.

Опции за продукта