.

Чрез ЗАКУПУВАНЕ на Нископрофилен Трансмиссионный Хидравличен Крик за повдигане на гуми, Инструменти за ремонт в Сервизи (2 тона, 4400 паунда)

Чрез ЗАКУПУВАНЕ на Нископрофилен Трансмиссионный Хидравличен Крик за повдигане на гуми, Инструменти за ремонт в Сервизи (2 тона, 4400 паунда)

BGN 2.00

Наличност
На склад

Височина на повдигане може да се регулира от 9 "35", защото в общи линии съответства на всекидневния живот【Здрав материал】 Този хидравличен крик е изработен от здрава стоманена конструкция, много здрава и безопасни при използване.Параметри : Товароподемност : 4400 паунда (2 т.Завъртане на дръжката на помпата ви позволява да управлявате им от всяко място. 【Удобен дизайн】 Напълно регулируема плоча с наклон напред и назад.Най-голямата товароносимост е до 4400 паунда. 【Регулируема височина】Благодарение на термообработанным удлинительным винтам този крик за бутилки дава възможност за регулиране на височината на повдигане. 【Боя добро качество】 Тя е оцветен гланц антикорозионна боя, която може да се използва както на закрито, така и на улицата.) Дебелината на стоманена плоча : 0,24 "(6 мм) ТЕГЛО : 143 паунда (65 кг) Максимална височина : 35,43" (900 mm) Минимална височина : 8,85" (225 мм) Предмет на пакет (190072) : Хидравличен крик за прехвърляне на пода с ниско възхода 1 * 2 с.Прилагат устойчиви на натоварване предохранительная верига и скоби. 【Многофункционално използване на】 Благодарение на регулируема дизайн тя е идеално подходяща за обслужване на автомобилни трансмисии или камиони.Въртящи се колела с шарикоподшипником 360 осигуряват отлична устойчивост и маневриране.

Опции за продукта