.

Ciieeo Детски комплект за бродерия с Цветя и птици, Набор от игли и конци, Комплект за бродиране, 3 серии, Комплекти за бродерия за Начинаещи, Стартов комплект за бродир?

Ciieeo Детски комплект за бродерия с Цветя и птици, Набор от игли и конци, Комплект за бродиране, 3 серии, Комплекти за бродерия за Начинаещи, Стартов комплект за бродиране, Комплект за шиене, Комплект за Бродерия,

BGN 38.40

Наличност
На склад

игла за бродиране : Продукт ще се превърне в приятен подарък за начинаещи вышивальщиков, любителите на бродерия на кръстат бод или любители на занаяти комплект за бродерия за начинаещи Вие все още търсите практичен набор от инструменти за бродиране?Тогава нашият набор от инструменти за бродерия със собствените си ръце внимателно изготвен за вас. много елегантни и практични. - Широко се прилага при вышивании кръстат бод, бродерия, квилтинге, рукоделии, декоративни и много по-професионален комплект за бродиране.Детски комплект за бродиране : Този пълен асортимент от комплекти за начинаещи вышивальщиков оборудван с всички инструменти, които се използват за бродиране.Детски : Много подходящ за развиване на търпение, концентрация и въображение.Комплект за бродиране птици : Продуктът е с малко тегло и лесен за носене, така че можете да бродирам с ръцете си по всяко време.Комплект за бродиране със собствените си ръце Това е работа-бродерия с изделия от иглата на изкуството до рисувани тъкани. -Цвят : както е показано на комплекти за бродерия на кръстат бод - С помощта на този комплект за начинаещи вышивальщиков може да завърши красива бродерия.Наистина изящно изглежда комплект за бродерия за начинаещи.Описание на продукта Комплект за бродерия със собствените си ръце е Много подходящ за семейна спалня, декориране на офис. Конци за бродиране : колекция от предмети от първа необходимост за любители и начинаещи бродирани със собствените си ръце.Конци за бродиране : Колекция от предмети от първа необходимост за любители и начинаещи бродирани със собствените си ръце. много изискан и практичен.86 X0 стартов комплект за бродиране. - Този пълен асортимент от комплекти за начинаещи вышивальщиков оборудван с всички инструменти, които се използват за набиране на персонал за начинаещи вышивальщиков. изделия ръчна изработка - това е един от най-добрите варианти за вас.

Опции за продукта