.

Украса за Коледната елха, Занаяти Собствените си Ръце, Здрава Настолна Иновативна Мини Изкуствена Коледна Елха за хол, офис, Дом (Лък (Нетъкан текстил))

Украса за Коледната елха, Занаяти Собствените си Ръце, Здрава Настолна Иновативна Мини Изкуствена Коледна Елха за хол, офис, Дом (Лък (Нетъкан текстил))

BGN 2.00

Наличност
На склад

4Параметри : Тип на продукта : Украса за Коледната елха Материал : Нетъкан текстил Размери : Височина прибл.Мини-изкуствена коледна елха е много подходящ за декорация на вашия работен плот и ще даде повече празнично веселие. Изискани аксесоари, ярки цветове носят усещане за обкръжението в живота ви и да ви направи по-цветна. Характеристика на подаръци за деня на майката : 1. Украса за коледно - чудесен начин да се обличаш си на семейството и добавяне на веселие и празничност на вашия дом и вашето семейство.Изискани аксесоари, ярки цветове носят усещане за обкръжението в живота ви и да ви направи по-цветна.Украса за коледно - чудесен начин да се обличаш си на семейството и добавяне на веселие и празничност на вашия дом и вашето семейство. Подходящ за украса на мантий, сватбени бижута, стайни украшения, бижута и ръчно изработени празнични цветя.Украса за коледно - чудесен начин да се обличаш си на семейството и добавяне на веселие и празничност на вашия дом и вашето семейство.Изискани аксесоари, ярки цветове носят усещане за обкръжението в живота ви и да ви направи по-цветна.Подходящ за украса на мантий, сватбени бижута, стайни украшения, бижута и ръчно изработени празнични цветя. 20 см / 7,9 инча Предназначение : Подходящи за декорация на работния плот Тегло : около 64 г / 2,3 грама Осъществяване Списък : 1 х коледни декорации.

Опции за продукта

Item Type:
Christmas Tree Decoration
Material:
Nonwovens
Size:
Height Approx. 20cm / 7.9in
Purpose:
Suitable for Decorating Desktop
Weight:
Approx. 64g / 2.3oz
Package List:
1 x Christmas Tree Ornaments :