.

IARTTOP Стикер за стена с изображение на Океанските животни, Акули, Стикер на тема Морски живот под вода за Детска Стая, Баня, Детска, Подводни Риби, монтиран на стената

IARTTOP Стикер за стена с изображение на Океанските животни, Акули, Стикер на тема Морски живот под вода за Детска Стая, Баня, Детска, Подводни Риби, монтиран на стената Арт Декор (35 бр.)

BGN 7.19

Наличност
На склад

Стикер на стената в стила на Великден, на Деня на благодарността, Хелоуин, Коледа. Цветен стикер на стената. ► Лесно да се отстранява и залепен : просто наклейте виниловую стикер на прозореца, вратата, светеща стена или всяка гладка, равна, суха и непыльную повърхност. Прекрасен стикер на стената с животни.(Моля, вижте размера на една етикети на снимката). ► Сцена украса : Този стикер за стена с подводни животни е идеална за украса на детска!Това е страхотна стикер на прозорец или стена.►Морска Тема За Декорация на Детска стая:Стикер за стена с изображение на океанските животни се състои от множество акули, когато детето ви да види, това ще привлече вниманието му, и те ще бъдат много невероятни и прекрасни. ►Материал : За нашата творческа стикер : тя е изработена от винил материал, с бяло лепило, което може да се прилага както в страната, така и самоклеящимся. Стикер на стената в океана, свързани с темата.Вратата, хладилник, всекидневна, детска стая, детска, детска стая, спалня, детска стая или зона за парти с морски животни също могат да се украсят. Стикер на стената в класната стая.9", (35шт), стикер с изображение на акули от 3 "x6. Друг колоритен стикер на стената. ►Размер : Общо : 3 листа, всеки 10,9 "X10. Стикер за стена с вдъхновяващ цитат.

Опции за продукта