.

AtoZStudio Декор за детска стая със самолета - Комплект от 4 щампи // Реактивен изтребител // Стенно изкуство на биплане // Включване на плакати за стая на момчета и момичет?

AtoZStudio Декор за детска стая със самолета - Комплект от 4 щампи // Реактивен изтребител // Стенно изкуство на биплане // Включване на плакати за стая на момчета и момичета // Снимки на транспорта / / Украса за рожден

BGN 12.00

Наличност
На склад

5) Рамка В комплекта не са включени 2) е Проектиран, за да направите вашия дом по-светло, като ден, по-хубав : ).Този комплект от 4 артистични щампи е създаден Ato ZStudio с любов и е идеална за вашата стена.Ярки цветове и висок клас на изпълнението, със сигурност ще ви доставят много радост и ще даде на вашия дом много слънчева светлина дори и в най-облачен ден!Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно продукт или поръчка - ние с радост ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Отпечатана върху висококачествен бяла хартия. 4) Всички права за възпроизвеждане и текстове принадлежат Ato ZStudio. 5) Рамка В комплекта не са включени. Отпечатана върху висококачествен бяла хартия. 3) Опаковка : картонена пощенски плик, за да се избегнат повреди в процеса на доставка. 3) Опаковка : картонена пощенски плик, за да се избегнат повреди в процеса на доставка. 4) Всички права за възпроизвеждане и текстове принадлежат Ato ZStudio. 2) е Проектиран, за да направите вашия дом по-светло, като ден, по-хубав : ).

Опции за продукта