.

Мини-влакчета в стил Деко за дисплея, Дървени влакчета за декор на Малка кръгла дървена поставка 5 инча, Дървена Поставка за фермерска къща, Поставка за дисплея в се?

Мини-влакчета в стил Деко за дисплея, Дървени влакчета за декор на Малка кръгла дървена поставка 5 инча, Дървена Поставка за фермерска къща, Поставка за дисплея в селски стил, Стойка за диференцирани декор тави (Комплект

BGN 0.67

Наличност
На склад

Нашият набор от щрангове, дървена стойка върви перфектно с нашите Многоярусными-пощенска кутия, не пропускайте да се запознаете с нашата гама от продуктиБагажник за щрангове, фермерска къща са изработени изцяло от естествена качествена дървесина Смърч. Широко визуализиране и многократно използване : нашите поставки за декор във фермерска къща може да се използва за съхранение на многослойни тави, употребявани с декоративни елементи, свещи, растения, чаши, вази, кексами и много други, които са широко приложими и отговарят на вашите различни нужди. Елегантен и устойчив дизайн на крака : всяка малка дървена поставка-пиедестал изпълнена с три заоблени основни крака, което придава устойчивост и селски елегантност, а общият цвят на дървен материал е много елегантен и ретро, приятен на вашия избор. Декор за фермерска къща и дълъг живот : тези кръгли подложки за витрини са изработени от качествен дървен материал, здрави, без чеп им е лесно да се съборят или да се деформира, те са надеждни и безопасни за използване, така че продължават ви за дълго време. Подходящ и универсален размер за употреба : В комплекта са включени 2 малки кръгли дървени подложки за декор на височина 1,35 инча и диаметър 5 см, които са подходящи за използване и съхранение, без да заема твърде много място. Лесна употреба : този издръжлив комплект от 2 дървени стойки за дисплеи се предлага в предварително сглобени, готов за използване направо от кутията.

Опции за продукта

Material:
wood Size