.

Играчки за Морски Свинчета, Коледна Елха За Хранене, Играчка-Пъзел, А за Лакомство за Заек, Хамстер, Заек, Дървена Поставка за Зеленчуци, Умствена Стимулация, Интера?

Играчки за Морски Свинчета, Коледна Елха За Хранене, Играчка-Пъзел, А за Лакомство за Заек, Хамстер, Заек, Дървена Поставка за Зеленчуци, Умствена Стимулация, Интерактивна Играчка, Коледен подарък, Декорация на среда

BGN 2.33

Наличност
На склад

Весела Коледа на всичкиВъпреки факта, че от него / нея няма малки домашни любимци, това е и украсата на работния плот, можете да го обграждат с гирлянди и веднага се пренасят в света на приказките.Идеален като коледен подарък, и по-добре, ако от него / нея ще бъде малко домашен любимец.Моркови, ябълки, краставици и други зеленчуци и плодове, можете да вградите в задълбочаване на парчета или се нарязва на тимофеевку на филийки. 2 : Играчки за хранене, можете да вградите зеленчуци, плодове, тимофеевку и други храни за вашите малки любимци в вдлъбнатини и кръгове, за насочване на малките домашни любимци в търсене на храна. 【Подобри атмосферата на Коледа】 Няма нищо по коледа, от коледна елха.Подходящи животни - идеален за дребни животни, като зайци, възрастните зайци, морски свинчета, чинчили, порове, хамстери и т. 【Подобри атмосферата на Коледа】 Няма нищо по коледа, от коледна елха.Най-накрая дойде годишна Коледа, и декориране на дома, вие искате да дарите малка домашни любимци щастлива Коледа?Тази луксозна коледно дърво, предназначени за вашия зайци, морски свинчета или други малки домашни любимци. 【Щастливо време за получаване на храна】 Това не само за коледна украса, но и фуражно играчка за малки животни. 【Идеален размер за малки животни】 Височина : 12,6 инча, Дължина : 9,76 инча, ширина : 9,76 инча.Тази играчка може в голяма степен стимулират естествените хранителни инстинкти домашен любимец. 【Най-добрият коледен подарък за едно животно】Вдъхновен от коледна елха.Материал - шперплат + боя на водна основа (нетоксична, ако цветът избледнява, просто избършете го с вода).Това е не само украса, но и малка играчка за домашни любимци, с практични функции. 【Забележка】 1 : Моля, уведомете ни, ако получената от вас стока е повредена, ние ще ви изпратим нова играчка за подмяна на коледната елха.Повърхността е боядисана нетоксична боя, която е безвредна за растения и животни.Всеки блок е изработен от шперплат с дебелина 0,29 инча.Повърхността е боядисана нетоксична боя, която е безвредна за растения и животни.Моркови, ябълки, краставици и други зеленчуци и плодове, можете да вградите в задълбочаване на парчета или се нарязва на тимофеевку на филийки.Където и да сте поставили тази малка коледна елха, тя веднага напълно ще сладка, топла и щастлива атмосфера на Коледа.Име-Коледна елха-ясла за малки домашни любимци.Вашите домашни любимци ще увлекателен и активни, да не им бъде скучно. 【Най-добрият коледен подарък за едно животно】Вдъхновен от коледна елха.Всеки блок е изработен от шперплат с дебелина 0,29 инча.Идеален като коледен подарък, и по-добре, ако от него / нея ще бъде малко домашен любимец. 2 : В комплекта са включени само коледно дърво, няма никакво сено, плодове, зеленчуци. 【Щастливо време за получаване на храна】 Това не само за коледна украса, но и фуражно играчка за малки животни.

Опции за продукта