.

Димер TORCHSTAR за led крушки Комплект led лампи TORCHSTAR Dimmable T6, 2 опаковки по 8 Нива на яркост, 3-позиционен бутон, за да преминете и 6 опаковки led лампи T6 с регулируема яркост, в ?

Димер TORCHSTAR за led крушки Комплект led лампи TORCHSTAR Dimmable T6, 2 опаковки по 8 Нива на яркост, 3-позиционен бутон, за да преминете и 6 опаковки led лампи T6 с регулируема яркост, в списъка на UL, Матирано стъкло,

BGN 14.20

Наличност
На склад

? Широка съвместимост : Този регулатори на 120 е съвместим с повечето лампи затъмняване със скелети от силикон горивото, представени на пазара, и може да се използва с лампи с нажежаема жичка с мощност до 600 W и регулируеми led крушки и крушки CFL капацитет до 200 Вата [Превключвател за регулиране на яркостта за led крушки] Лекота на работа : Този ключ за регулиране на яркостта за led лампи снабден с бутон за захранване и два бутона за регулиране на яркостта, които можете да използвате за бързо включване на светлината и да регулирате яркостта. [Led лампа с регулируема яркост T6] Плавно спиране на тока : Съвместима с повечето диммеров, тези led лампи с регулируема яркост могат плавно затемняться в диапазона от 0% до 100% , без трептене или жужжания, подходящи за повечето осветителни тела със средна розетка E12. [Switch диммера за led крушки] Широка съвместимост : Този ключ диммера 120 В е съвместим с повечето лампи затъмняване със скелети от силикон горивото, представени на пазара, и може да се използва с лампи с нажежаема жичка с мощност до 600 W и регулируеми led крушки и крушки CFL капацитет до 200 Вата. [T6 led лампа с регулируема яркост] Ретро-стил : дизайн във формата на тръби, корпус от матирано стъкло и ъгъл на лъча 300 ° ще направят вашия дом разтърсено гладка и мека светлина.

Опции за продукта